mandag den 20. februar 2012

Kalkunrisret

Vi havde lidt foskellige rester i køleskabet - hvad kan det bruges til!

Det blev til kalkun-ris-ret, idet der var lidt helstegt kalkunbryst, peberfrugter, salat og kinakål. Det blev mikset sammen til følgende:



Kalkunkød
Ris + 2 dl vand (ca. 1 dl pr. person)
1 spsk rapsolie til stegning
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 squash

1 stor løg
1 kinakål ca. 200 g
2 spsk Kikkoman

Risen kommes i en gryde og koges (2 dl vand pr. 1 dl ris)
Grøntsager snittes og steges til løgene er klare

Kalkunkødet skæres i tern og kommer i gryden, sammen 2-3 spsk Kikkoman.

Når risen er kogt færdig kommes den op i gryden.
Det hele vendes rundt et par gange til det er blandet godt
Der kan tilsætte ca. 1-2 dl vand.

Kryd med salt og peber
Lad det stege i få minutter sammen


Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar