lørdag den 20. oktober 2012

Jeg er meget øm...

Og det er ikke fordi Lone eller andre har banket mig. Jeg har bare opført mig som en på 20 år!!!

Torsdag var jeg jo til træning som "fedtnisse". I går fredag havde jeg booket en tid til golf sammen med Cai. Nu var der bare lige det at han først var hjemme fredag aften - tja så måtte jeg jo selv spille. Så jeg spillede 14 huller i går omkring middagstid. Jeg gik i henhold til min dongle gps 5,1 km på turen. Om eftermiddagen havde vi besøg af svigerne med en gave til Scor

Nemlig et fint "hundetegn"

Senere havde vi besøg af hele Familien Mortesen fra Ydunsvej, så dagen var godt besat. Jennifer var taget til bedstemor og bedstefar i Vestermarie, så vi spise fisk til aftensmad - laks...

I dag lørdag stod vi tidligt op, fordi Cai og jeg skulle spille golf kl. 9.40. Lone skulle på arbejde fra kl 11 - 13.

Vores golftur i dag blev både rigtig god(godt golf, flot natur) og mindre god(fibersprængning i biceps på min højre arm)

Naturen omkring Cai så sådan ud, når han spillede


Og kiggede jeg lidt mere til venstre så det sådan ud.


Jeg har lovet Cai ikke at fortælle hvor hans bold landede, men min landede lige til venstre for vandhullet du kan se....

Vi gik alle 18 huller, jeg spillede dog ikke de sidste 4 pga af min arm, men ialt var turen på 8,8 km.

Som om det ikke var nok - Lone syntes vi skulle en tur i skoven og gå en tur med Scor, så det gjorde vi. Her mine to skovtrolde

Bemærk lige Lones nye sweater, hun blev færdig med lige før vi gik, den er kanon flot.
I går og i dag har jeg således gået 15 km - så det er vel ok jeg er øm?

En helt anden ting, når Scor æder et eller andet, så er man aldrig i tvivl om hvad han har ædt - vel?



Vi nåede 19,7 grader i dag klokken 15.38 så det har været helt sommeligt. Det syntes vore tomater tilsyneladende også, fordi jeg pillede 6 flotte røde tomater i dag, og nu ser planten sådan ud



Altså med flere tomater endnu.

Det var alt for denne gang, kan I have en rigtig god aften.



torsdag den 18. oktober 2012

Det er ikke telefonfis!

Man fristes ellers til at tro det på et eller andet punkt. I sidste uge sendte jeg min mobiltelefon til service for 3. gang med samme fejl. Når man tager et foto er der en stor rød plet mit i billedet, den en ret tydelig.

Første gang blev softwaren opdateret, afprøvet og fundet ok.
Det var den ikke, den røde plet var der fortsat.

Anden gang blev kameraet udskiftet, afprøvet og fundet ok.
Det var den ikke, den røde plet var der fortsat.

Tredje gang ingen fejl konstateret, skrev Telecare Service.
Jo da, den røde plet er der stadigvæk, og jeg havde enda taget tre foto så de kunne se den. Og jeg beskrev, at de bare kunne tage et foto og selv se.

Nu er det ikke sådan, at pletten bare er en ubetydelig ting, nej den fylder ca 50% af billedet.
Jeg mener den røde plet er meget tydelig!

Så efter en lang snak med Telmore, sendes den nu til dem, så de selv kan se fejlen, og så får jeg en ny, da den har været til reparation 3 gange med samme fejl - uden den er blevet rettet.
Det vil sige jeg nok vil hæve handlen og få mine penge tilbage, og måske købe den nye Samsung S3 - hvem ved......

Samsung Galaxy S3
Det tog en meget stor del af formiddagen, så klokken blev pludselig 12.30, så jeg fik travlt med, at gøre klar til at tage til Fysioform for at træne. Kørte efter træningen, direkte derfra og hentede Lone for at køre på biblioteket.

I formiddags tog Jennifer til hendes farfar her i Rønne, og nu kl. 19.30 har vi ikke set hendes endnu. Hun ringede dog og spurgte om hun måtte blive og spise til aften. Vi tager det som hun mega hygger sig med Poul og Ruth - og det glæder os rigtig meget.

Bitten er kommet til syaften, Letten er i København så Lone og Bitten hygger kan jeg høre ;-) Jeg har lovet at lave noget lækkert til kaffen....





onsdag den 17. oktober 2012

Nat på Museet....

Nej dog ikke, vi var der i dagtimerne.

Men først var jeg klædt om fra at være julemanden til at være nisse, fedtnisse - altså jeg var i Fysioform til træning. Det gik helt fint og Anne, min træner gav mig en rigtig godt øvelse, til de lænde problemer jeg har - og den virkede.

Lone og jeg kom hjem kl. 14 hvorefter vi alle tre kørte til fødselslaren i Møllegade. Vi gik så alle hen på Museet for at se det nye sølvkors der var blevet fundet. Altså nr 2 kors, det første har jeg skrevet om. Vi var så heldige, at der var gratis adgang i hele Efterårsferien, Færgen havde sponseret denne.

Nr 2 kors set i bagrunden, molestret af en plov

Morfar og Jennifer kiggede og lyttede til historien om en af de 1400 grave fra Slusegård



Morfar mente godt at Scor kunne gnave i dette ben, hvilket Lone slet ikke var enig med ham i - hvorfor dog mon det?



 Jennifer og jeg lyttede og så på forskellige prøver fra udgravninger



I den maritime afdeling på 3. sal blev der snakket om de forskellige skibe der har sejlet fra København og til Rønne
 



Om aftenen var vi til ostebord med alt godt tilbehør hos svigerne. Som sædvanlig havde vi en rigtig hyggelig dag/aften. Tak


Nu vil se om jeg kan komme til Rø og spille lidt golf. Så kan I have en rigtig god dag.




mandag den 15. oktober 2012

Godmorgen

Så er Lone taget af sted på Virksomhedspraktik i Strikkestauan. Hun var meget spændt på hvordan det vil gå, ikke så meget med selve arbejdet, men mere hvordan hendes krop vil arte sig. En ting er at have ondt uden diagnose, noget andet når den er stillet - fibromyalgi.

Men hun var meget fortrøsningtfuld og hun glædede sig meget.

Her til morgen kunne Scor godt mærke der var noget i gærde, han var meget kærlig.

Du bliver hjemme i dag ikke?

Vi var jo til svigermors fødselsdag i går, til spisning. Vi havde godt luret vi skulle ud og spise, fordi "Scor kan vel godt være alene hjemme ikke?" Det slog til, vi var på Strøgets Spisehûs, hvor vi fik en skøn wienerschnitzel og derefter hjem til kaffe. Nu ville svigemor ikke åbne vores gaver, før på tirsdag hvor det er hendes fødselsdag. Herefter måtte vi fortælle hende, at så kom vi igen på tirsdag :-)

Den anden dag gik vi en tur i Norskoven og her kom dette trane træk hen over os. Skønt at se og høre på!


Så har jeg også sat "snapse" over. Hele 3 slags er det blevet til. En mere skal også over. Det bliver rønnebær. De to af dem, rønnebær og havtorn har jeg lavet til andre.


Blomme, havtorn og 2 stk slåen

P.S. Fuglefoderhuset er kommet frem i lyset, så det kan ses på Webcam og der er mad til fuglene i det.






søndag den 14. oktober 2012

Det holdt ikke...

Det der med indendørs hygge i dag søndag(se indlægget før dette) holdt ikke en meter. Regnen hørte op - så vi måtte ud og gå en tur. Det blev nu først til en lille køretur gennem Almindingen og ned gennem Gudhjem. Her mødte vi svigerne - pudsigt :-)

Vi fortsatte til Rutsker Højlyng, hvor vi stoppede op ved Rokkestenen og gik så en dejlig tur i skove og på højlyngen. Om lidt skal vi til fødseldag hos svigermor.

Her er lidt billeder fra turen.

Scor på Rokkestenen, så lille han er
Lone og Scor i skoven
Scor styrer fra hans sten

Og jeg fra min



Øv for et møgvejr

Vi havde bestemt os for vi ville køre en tur i skoven med Scor og en madkurv til middag - men det har vi droppet. Luftfugtigheden er lidt for høj syntes vi. Vi har lige haft besøg af en af Lones tidligere kollegaer og mand. Hendes mand havde meget ondt i ryggen, så han fik lige en behandling - og den hjalp.

I går tog Jennifer på weekend-ven-veninde-besøg igen, men inden var Lone med hende ude og købe fødselsdagsgave til mormor. Vi skal hente hende senere i dag, inden vi skal til mormor og morfar. Svigermor har inviteret på middag i aften.

Ellers lavede vi ikke ret meget i går. Jeg har fået en rigtig god kontakt på Camp-let, det vil sige det er en tidligere medarbejder. Grunden dertil er vores Camp-let Safir Klub, se hjemmeside her Camp-let Safir Klubben så jeg fik lagt lidt nyt op på siden.



Lone har ind imellem nogle underlige ønsker/tendenser :-) I går sagde hun pludselig "Laver du ikke citronfromage i dag?" Så det gjorde jeg. Der blev også en skål til svigerne, som vi kørte ned med i aftes. De blev meget glade, specielt svigerfar - jeg tror han er lidt slikken :-)

Ellers tror jeg dagen står i hyggen tegn - igen - Lone skal jo starte i Virksomhedspraltik i morgen.

Fortsat god søndag til jer.