torsdag den 25. oktober 2012

Brændeovns årstid

Puha det er begyndt at blive koldt nu, igår formiddags havde vi kun 7 graders varme, i dag er den lige nu på 9 gr. men det blæser en del, så det føles rigtigt koldt. Så mon ikke jeg skulle tænde op i brændeovnen til Lone kommer hjem! Hun havde det slet ikke godt her til morgen, store smerter overalt :-(

Jeg fik flået de to dyr, de tog ikke særlig lang tid, nu var det jo lam, så skinnet sad ikke så godt fast. Det værste var alle de rågefnatter(flåter) rådyr har på sig. Jeg måtte mange gange klemme dem der kravlede på mine arme. Da Lone kom hjem tog vi dyrene ind i køkkenet og vi fik parteret dem og lagt i fryseren.

Det første klar til fryseren, og nr 2 klar til udskæring.

Lone havde en rigtig god dag i går, ikke så mange smerter som ellers. Svigerne kom til eftermiddagskaffe og marmorkage. Da de kørte tog de Scor med, for svigerfar ville en tur i skoven med ham. Jeg tror han er ved, at blive lært op til jagthund :-)

Lone har på QXL vundet en auktion over alle Indiana Jones filmene - meget billigt. De kom i går, så vi skulle naturligvis de den første - troede vi. Hmmm den var Region 1 kodet, så den kan ikke ses på en "dansk" DVD afspiller. I øvrigt var den ikke med danske undertekster. Jeg tjekkede auktionen, og der stod intet om disse forhold, så nu har vi forlangt at sælger tager den tilbage - naturligvis.

Det er torsdag og så skal jeg i Fysioform i dag. Det glæder jeg meget til. Jeg nyder de to timer om uger jeg træner der. Det skulle jo også gerne udmynte sig i, at jeg fik så megen styrke, at jeg kan slå Cai i golf - hvergang :-)

Kan du have en rigtig god dag - og, pas godt på hinanden.




tirsdag den 23. oktober 2012

Tid til at flå...

Nu har det ikke noget med penge at gøre - det jeg skal flå... Nej det er derimod de to rådyr jeg har hængende i garagen. Svigerfar er med i flere jagter og i går blev den første afholdt i Hasle. Han havde spurgt, om der var noget vildt vi gerne vil have. Det var der naturligvis, men jeg blev godt nok bare lidt overrasket over, at han i går kl 16 kom med to stk. rådyr til os. Dem skal jeg så have flået, parteret og lagt i fryseren i dag.



Nu er det ikke fordi jeg ellers keder mig i dag. Har lige kørt Lone på arbejde, da hun ikke havde det ret godt :-(  ellers skal jeg jo også op og være "fedtnisse" i dag. Selvom jeg blev lidt skadet i min højre arm i lørdags. Jeg tager den bare med ro for den arm.

I går da Lone kom fra arbejde, kørte vi en tur til Østermarie efter godbidder til Scor og en tur i Almindingen, Lone skal have nogle efterårs billeder af de utrolig skønne farve, der er lige nu. Og hun skulle også have nogle blade med hjem til at pynte i vinduerne i Strikkestauan. Vi kørte over Klemmensker, hvorfor ved jeg ikke, men lige før byen stod der valmuer på rad og række - lidt sent at blomstre. Så Lone, der kørte, ville tage et par billeder af dem. Så derfor tog jeg et billede af hende.


I Almindingen stoppede vi ved travbanen/naturlegepladsen og her tog Lone igen billeder


Nu ved jeg ikke om du har lagt mærke til det - prøv at se på hendes venstre lillefinger - shit hvor den stritter. Gad vide om det ligger i generne? :-)

Ellers røg hun er tur i gyngen. Se de smukke farver på træet bag hende.


Så imens Lone gyngede, hyggede Scor sig med alle de snus der var i skoven.

I øjeblikket hygger vi os om aftenen med at se Matador, da Lone aldrig har set serien. Jeg nåede lige at bage en marmorkage til aften kaffen/teen mens maden blev lavet.



Nå jeg må igang - kan du have en rigtig god efterårsdag.