fredag den 10. februar 2012

På skrump..

Da vi den anden dag begge stod op på badevægten fik vi en overraskelse - og dog. Vi har lagt os lidt vel rigeligt ud. Indrømmet, det er min skyld. Jeg laver for god mad - og den feder nok lidt for meget.

Så nu skal vi altså have lavet lidt om på vores madvaner. Mere salat og grøntsager, ingen kartofler, ris, pasta, hvidt brød og kager. Og nej det behøver ikke være kedeligt.

Så i går lavede jeg dette:


Stegt kalkunbryst, men grøn salat, dressing og grøntsager.

Kalkunbrystet skar jeg i ½ cm tykke skiver, stegte det ved middevarme i ½ spiseske rapsolie og 2 spiseske Kikkoman og et drys chili pulver på hver. Dette er med til at sæt forbrændingen i vejret.

Salaten bestod af ruccolasalat, kinakål, tomater, agurk, blomkål og tørrede abrikoser. Dressingen bestod af græsk youghurt med en drys paprika, annanas tern/saft samt en lillle smule salt.

Grøntsagerne var porrer, gulerødder og brocoli kogt al'dente.

Den blev noget kød og salat i overskud. Det fik Lone med til madpakken i dag, til aftensdmad(hun er på job til kl. 19.30) og jeg spise lidt til frokost. Der var lidt kød i overskud, det spiser jeg i aften med lidt salat og grøntsager.

Velbekomme

Hjemmestrikkede sokker

Så har Lone gjort det igen!

Hun har strikket endnu et par sokker til mig. Der findes ikke noget bedre end hendes hjemmestrikkede sokker. Alt andet duer ikke - jeg fryser om fødderne i disse "plastic" sokker. Det føles som om man har en plastic pose om fødderne, man bliver våd, kold og så fryser man.

Tak min skat <3



Velkommen til min mad blog

Jeg er blevet opfordret til at lave en madblog af bla. min kone og nogle venner. Så her er den. Hvad det vil føre til ved jeg ikke - endnu. Men forhåbentlig til glæde for dig.

God fornøjelse
Klaus

Vejret i Rønne

Så fik jeg min vejrstation til at virke på nettet. Hvis du vi se hvordan vejret er lige nu eller hvordan det måske bliver, så tjek ind på linket her til højre under Fuglefoderhusets link.

Vejret i Rønne

Når du kommer ind på siden, skal du opdatere din browser ved at taste F5. Husk ligeledes altid at taste F5 når du kommer igen. Din browser gennem i cache den sidste gang du var på siden, og en gammel vejrudsigt kan jo bruges til noget! For at komme tilbage til bloggen går du bare tilbage i dit browser vindue.

Siden lukkes ned om natten, af hensyn til opdatering og el-regningen :-)))


God fornøjelse


torsdag den 9. februar 2012

Dagen der blev væk!

Dagen i dag, forsvandt eller blev væk, jeg ved ikke hvilket udtryk der er det rigtige! Den startede med snerydning af fortovet - som sædvanlig. Så kom der en opringning fra Bilhuset, at nu havde de kablet til varmeapparatet hjemme og om jeg kunne komme om 30 min. Det ville kun tage 15 minutter at montere. Da klokken var 9.30 satte jeg mig ind i venterummet med en kop kaffe og et campingblad.
Jeg tror jeg fik læst samtlige blade inden bilen endelig var færdig kl. 12.00. Dertil kan jeg kun sige, at det er nogle lange 15 minutter de holde sig i Bilhuset. Nu forventer jeg natruligvis at regningen også er på 15 minutters arbejdstid, for ellers.......

Nå ja - da de samlede instrumentbrædtet havde de sat mine nøgler fast!!! Hvor dum kan man være.....

Det fandt jeg ud af da jeg kom hjem og skulle bruge nøglen. Så jeg måtte en tur tilbage.



En helt anden ting, Lone syntes jeg skulle købe noget rigtig brænde i stedet for de briketter vi bruger, fordi brænde giver mere varme.
Der sker da ikke noget ved at prøve, tænkte jeg. Jeg vidste det jo godt i forvejen eftersom jeg tidligere har haft brændeovn, hvor vi fyrede med brænde.

Jeg skal hilse og sige at vores brændeovn nu kaster varme af sig. Jeg måtte tilsidst kapitulere og tage en tyndere trøje på. Så det er slut med træbrikketter.



Vi har haft en rigtig vinterdag med kulde, sne og blæst. Hvilket I har kunne se på vores fuglefoderhus webcam.





onsdag den 8. februar 2012

Computerdag

Dagen i dag har stået i computerens tegn. Dels har jeg forsøgt at sætte mit webcam op på en lidt anden måde. Det virker godt nok når jeg gå på via den bærbare - men om det virker hos jer andre ved jeg ikke!

Så har jeg arbejdet lidt(meget) med Jennifers bærebare. Unge har en vis tendens til bare at fylde på, starte op o.s.v. så de kan slet ikke forstå hvorfor computeren er så langsom - sådan noget l....
Så nu er der ryddet godt og grundigt op, men jeg skal være ærlig og sige, den en lidt langsom, så mon ikke hun ønsker sig en ny i konfirmationsgave!!!

Søren And, min gode ved overfra, har foreslået at jeg opretter en kogebog her på bloggen, pudsigt nok har Lone foreslået det samme. Så mon ikke jeg snart skal i gang med det projekt. Hvordan ved jeg ikke - endnu....

Ellers er landskabet stadigvæk smukt. På vores lille søndags køretur kom vi igennem skoven ved Skovly, som vi plejer, her fik vi syn for et rådyr i alt det hvide.




Pas godt på jer selv!

tirsdag den 7. februar 2012

Klinik Linnert

Jeg vil også her på min blog slå et slag for min klinik, Klinik Linnert.

 


Jeg har indrettet et værelse i vores hus til en dejlig klinik, hvor jeg udøver min viden indenfor massage, akupunktur og herunder rygestop, akupressur til dem der lider af nåleskræk, og healing.

Jeg har allerede en række faste kunder på klinikken. Men jeg har tid til flere.

Her et par interiør billeder fra klinikken, der stadigvæk mangler lidt udsmykning.

Klinik set fra indgangsdør
Mod endevæggen med musikanlæg
Briksen



Velkommen på Klink Linnert






mandag den 6. februar 2012

Havnerundfart

Jeg skulle alligevel ud og ruller i bilen, så jeg kørte en tur ud i sydhavnen for at se hvordan der så ud i dag. Som næsten altid, er der gode motiver at få derude, se bare det her under:




Klik på billedet for at få det i stor størrelse





 
Isen er så småt begyndt at pakke her i denne del af havnen og mågerne var særdeles aktive i dag.

Pas på jer selv for lige nu sneer det kraftigt her i Rønne.



Skøn weekend.

Vi har haft en rigtig skøn weekend. Lone fik sat strikkemaskinen op og hun fik strikket et par sokker til mig, se mere her: Lones blog og jeg glæder mig til den sidste har fået strikket rib på. Det har hun lovet hun vil gøre i dag.

Ellers hyggede vi os bare i varmen fra brændeovnen, en god frokost søndag, uden snaps til :-)))

Søndag var Jennifer i kirke, hun skal være der mindst 8 gange inden hun skal konfirmeres den 4. maj, så det er næsten hver søndag hun skal tidlig op....

Søndag kørte vi en tur til Letten for at hente et vindsel apparat tror jeg det hedder. Det er sådan et maskinimekanisk apparat til at vinde garn op på. Det er den her:



Turen gik over Nyker og Klemmensker ad Bedegadevej. Hold da op hvor var det en smuk tur, med hvid jomfruelig sne, med enkelte dyrespor på markerne.

Det har været en rigtig koldt i nat, det koldeste var her kl. 6.30 i morges, med minus 12,3 grader. Ikke en vind rører sig, heldigvis.

Nå ja, det blev også til et enkelt spil Ordjagt på www.ordjagt.dk Jeg fik lavet et ret godt ord, se selv:


432 point for et ord LÅSENS



God dag til jer alle.

søndag den 5. februar 2012

"Det blir en kold kold vinter"

Hvis vi skal lytte/se hvad naturen fortæller os, kan vi stadigvæk få en kold og streng vinter. Der er masser af tegn i naturen.

Tænk bare på alle de frugter og bær der have været derude, og det sidste tegn fik vi i haven i dag, nemlig besøg af en flok Sjaggere.



Så nu venter vi spændt på hvad den nærmeste tid vil bringe :-(


Dansk Ornitologisk Forening skriver.



I dag gemmer jeg mig bare en anelse!

Dagen i dag, er en af de dage hvor jeg skal gå varsom, ikke sige for meget og alligevel det rigtige på de rigtige tidspunkter!

Og hvorfor nu det!

Ja det skal jeg i forvejen en gang om måneden, og når så Lone er begyndt at sætte hendes(mors) strikkemaskine op igen efter ca. 12 år, samtidigt med denne. Så spørg mig om der kommer nogle hys udbrud fra sy-, strikkeafdelingen :-))


Du kan jo nok se ikke.......

Tja hvordan var det nu lige.....


Så jeg hygger mig lidt med golf på fjernsynet tror jeg!!!

Sørme om ikke Lone fik den til at virke efter bare 30 minutters øven med den, og nu har hun lovet at strikke et par strømper til mig som "indlæring" Jubiiiii