onsdag den 2. maj 2012

En dag nærmere

Dagen i dag blev brugt til de sidste indkøb og til at hente blomster, tallerkner, glas, kopper, bestik m.v. Sangen blev også sat på papir og rettet til med billeder og flag. Nu skal den bare printes ud i aften hvor hun er til spejder.

Så nu er vi næsten klar til den store dag.

Lone og Jennifer var også lige til frisøren og begge blev klippet, så det var to meget smukke piger jeg fik hjem.

Derefter var vi en tur nede og se til Scor. Han og hans søskende trives rigtig godt og der er rigtig meget liv i dem nu.

På nuværende tidspnkt ser Scor sådan ud.

Er han ikke dejlig, og ikke ret stor endnu.


Helene giver hunde rygmassage

tirsdag den 1. maj 2012

Travl dag..

Dagen i dag er blevet brugt til at male garagen, kælderdør og gelænder på terrassen 2. gang. Imens valgte Lone billeder og lavede et par sange.

Efter frokst klippede jeg hækken for lange stritter, mens Lone slog græsset. Sidst på eftermiddagen kom Jane, Flemming og Keschia og vi rejst teltet i haven. Hold da op det er stort, 5 x 10 meter, så der skulle være plads nok til vore gæster

Det så såden ud.

Stængerne lægges ud og samles. Se den pæne hvide garage..

Så er det lige før vi er færdige

Det blæste lidt meget så det fik lige et par "støtter"
Så meget fylder 50 kvm telt i vores have!

Da telter var rejst var klokken blevet 17.30 og dermed spisetid. Hvad gør man så - man ringer og bestiller pizzaer :-))

Tusind tak for hjælpe Jane og Flemming og på gensyn på fredag.



mandag den 30. april 2012

Besøg i Nexøe

For lige at følge op på Lone "skade" kommer her et par billeder. Efter turen på skadestuen så armen sådan ud. Med en lille "sommerfugl" på.

Det 1½ cm lange snitsår i venstre underarm

Rødmen og hævelser efter stivkrampe vaccinationen
Søndag sov vi som sædvanlig lidt længe, dog var vi oppe kl. 10. så vi kunne få sendt Jennifer i kirke og se 7.a blive konfirmeret. Hun var dog lidt knotten da hun kom hjem. "Jeg sad helt bagerst i kirken så jeg kunne ikke se noget". Men mon dog ikke hun har fået en fornemmelse af hvad det drejer sig om!

Vi var inviteret til eftermiddagskaffe hos Kent i Nexøe kl. 14.00 og vi var der næsten til tiden. Vi havde nogle dejlige timer sammen med Kent, inden vi vendte snuden hjemad, til aften i sofaen med forskellige planlægninger - for nu er der kun 5 dage til konfirmationen.