lørdag den 28. april 2012

Så blev det weekend - for mig

Lone er på job i dag, så jeg tusser rundt herhjemme. Skal om lidt i gang med weekend rengøringen, og ja jeg nyder at gøre det. Men nu ikke nogle gode forslag om at jeg også kan komme og klare din rengøring.

Når den er færdig og tøsen er kommet op. skal vi ud og finde forskellige ting til bordet, til hendes konfirmation. Hun er godt nok ved at være spændt nu, med kun 6 dage tilbage.

Hvad bragte dagen så ellers i går. Tja lidt af hvert.

Jeg tog den lidt med ro i går, for det malerarbejde jeg lavede i torsdag gjorde virkelig nas i mine arme i går, så jeg tilbragte lidt tid med at se golf i fjernsynet, og lave en masse kedeligt men nødvendigt kontorarbejde.
Kørte ned for at handle og hente Lone fra arbejde kl. 15.00. Jeg fik handlet færdig, og mens jeg stod i kassekøen så jeg at Lone gik rundt i hendes lille aflukke som en løve i et bur. Jeg kunne se der var noget galt, så jeg skyndte mig derher.
Ganske rigtig, hun havde skåret sig på en glasbowle der var gået i stykker. Lidt bleg men fattet fortalte hun hvad der var sket, og jeg fik lov til at se hendes venstre underarm. Der var en 1½ cm langt snitsår, gudskelov ikke særlig dybt, men stort nok til at hun skulle på skadestuen med det.

Det kom hun så, fik renset såret, fik en "sommerfugl" på og et beskyttelsesplaster. Og så holdt jeg fast - hun skulle have en stivkrampevaccine, da hun ikke kunne huske hvornår hun sidst havde fået en. Så det fik hun - og det gjorde slet ikke ondt :-)))

Inden jeg kørte ned for at hente hende, havde jeg lige bagt en plade bolle med Samsø nøddesalt på. Det var på en slet skjult opfordring om "Hvad skal vi have til kaffen når jeg kommer hjem, hvad med boller?"

Det fik vi og de så sådan ud:


I øvrigt tog Lone alletiders flotte billede af en humlebi i blomsterne på en af vores tønder ved indkørselen. Kanon godt billede, se selv:


Rigtig god weekend til jer alle - og pas nu godt på hinanden.


torsdag den 26. april 2012

Store maledag

Så fik jeg endelig taget mig sammen og fik malet loft og vægge i vores entre/gang.

Vejret var jo ikke ligefrem til de udendørs sysler i morges, så jeg gik i gang indendøre. At vejret så da jeg var kommet i gang, viste sig fra sin bedste side - tja sådan var det.

Malinger der skulle bruges havde vi, men var der nok! En entre/gang med 8 døre kan være meget svær at bedømme og om der var nok malling, for hvor meget var der i bøtten.

Jeg tog chancen efter at have udtænkt en plan B. For mit problem var, at malingen var "hjemmeblandet", så den skulle række....

Hold da op, aldrig har jeg set en så "slikket" malerbøtte - men det slog til. Og sådan kom det til at se ud.











































Så nu venter jeg bare Lone skal komme hjem og se resultatet. Hun har været med chefen på Grønttorvet hele dagen. Så hun er med garanti meget træt, de tog med 6.30 færgen i morges.

God aften til jer alle.







onsdag den 25. april 2012

Strålende vejr

Det var godt vi fik malet så meget som vi fik i går, for i dag har det regnet fra morgenstunden, og gør det stadigvæk :-(

Så i dag har for mig været en slapperdag - og dog. Har været med Lone på Hospitalet med hendes ankler og Jennifer til tandlægen. Så det har mest været taxakørsel.

Om lidt skal jeg i gang med at stege frikadeller til østrogenerne :-) Vi har dejlige Simone på besøg til aftensmad. Så jeg bliver omgivet af ikke mindre end 4 tøser.

Så kan du kære læser selv bedømme om jeg er heldig eller uheldig?

Jeg ved godt hvad mit svar er - men det holder jeg for mig selv p.g.a. mulig helbredsforringelse!!

Ok det bliver så kun 3, da Jennifer er på besøg hos Scor og hun bliver der og spiser til aften. Så køkkenet kalder.


God aften til jer alle


OPDATERTING

Som kom Jennifer hjem med lidt video af vores hund Scor

















tirsdag den 24. april 2012

Hvilken herlig dag

I dag har Lone haft en fridag og da vejret var så pragtfuldt som det var, 17,4 grader, gik vi i gang med at male udenfor, da vi endelig kom op. Vi har i øjeblikket en tilbøjelighed til at sove længe. Hvornår vi stod op forbliver en hemmelighed :-))


Mens Lone strikkede et par strømper til mig, brugte jeg rystepudseren til at slibe dette gelænder ned og købe maling. Her er Lone i fuld gang med at male. Det blev virkelig flot.


 Smuk silhuet af en smuk Qvinde - min kone.



Jeg fik da også malet en del, de to sider af garagen har fået første gang. Jennifer svang også malerkosten da hun kom hjem fra skole.

Og så fik vi solgt Jennifers gamle kaninbur. Jeg satte det til salg på Bornholmermarked, og 15 minutter efter var det solgt - sådan. Det er også afhentet.

Og om lidt skal vi have mad! Helene har lavet koteletter i fad med ananas og ris. Som dessert skal vi have svedskegrød. Lækkert.

Fortsat god dag til alle.


mandag den 23. april 2012

Kaffepuse

Så blev det tid til en kaffepause efter en halv dags hårdt slid i haven. Konfirmationen er jo nu kun 11 dage væk!!!

Græsset er blevet slået for første gang i år, det vil sige ikke det hele blev slået. For omkring et træ bagerst i haven har der været et bed, og der er stadigvæk en masse blomster, som egentlig ser meget pæne ud, så de fik lov til at blive stående, til Jennifers glæde.



Luk lige ørerne, for jeg er nødt til at bande - den satans plæneklipper tager livet af min læn. Og jeg ved ikke hvorfor. Sidste sommer på Hedebovej gik det helt galt, jeg kunne næsten ikke røre mig i to måneder eller mere, efter jeg havde slået græs. Nu er det galt igen, jeg tror det er den stilling jeg går og skubber den i, ellers ved jeg ikke hvorfor, men ondt gør det av.........

Så jeg går i tænker på, om jeg ikke i stedet for høns i legehuset, skulle have et får eller to. Det ville jo også kunne give kød på bordet, gode lammestege mums.....

Så ville vores hund jo også have noget at se til med at passe på dem, det ligner en rigtig WIN WIN situation.

Lidt om vejret. Den varmeste dag i år var den 21. april (kl. 16.46) hvor vi nåede op på 19,5 grader. Den koldeste dag i år var den 6. februar (kl. 05.00) med minus 12,3 grader.

Lige nu (kl. 14.55) har vi 13,7 grader og den er stigende med 0,2 grader pr. time.

Se det hele her Vejret på Teglgårdsvej

Fortsat god dag til jer alle.

OPDATERING

Jeg fik også plantet et par blåbærbuske. Håber de gi'r bær nok til en gang blåbærsnaps :-))




Træet i forgrunden er plantet i efteråret og er et Discovery.


søndag den 22. april 2012

Nye sokker

Dagen i dag er blevet brugt, indtil nu på fornuftig vis - syntes jeg. Nogle af os sov lidt længe i dag!!!

Da Jennifer var kørt i kirke, gik der lidt hygge i sofaen i den, men efter frokost gik Lone i gang med at lave et mønster papir på en ny middelalderdragt til mig. Mens gik jeg på nettet for at finde stof til dragten. Sendte en sms for hjælp hos en god ven (Thomas) og fik masser af af hjælp. Tak Thomas.

Lige nu er Lone i gang med strikkemaskinen for at strikke nye strømper til mig - indrømmet, jeg er forkælet - også i den retning.

Fuld gang i strikkemaskinen
Hov det er kun 10 minutter siden hun gik i gang, og nu er hun allerede færdig med et par strømper. Nå ja der skal håndstrikkes skafter på dem. Men alligevel - hun er hurtig!


Så er det afgjort

Som I ved har vi længe gået og cirklet om vi skulle have en hund eller ej. Hvilken race det skulle være, hvornår det skulle være o.s.v.

Men NU er sagen klar. En af Jennifers skolekammeraters Shih tzu, det vil sige hun er 1/4 gravhund, har fået hvalpe for 3 uger siden. 1 tæve og 3 hanner. Ejerne har besluttet at de beholde tæver, så der var kun hanner tilbage.

Jennifer har  set dem flere gang og boet sammen med den fra fredag til lørdag middag, så hun var slet ikke i tvivl om hvilken en vi skulle have. I går eftermiddag besøgte vi dem så, og vi er enige med Jennifer. Vi vil have Scor. En dejlig dreng med stor hvid plet på brystet.

Han ser sådan ud.

Scor sover på Lones bryst, er han ikke skøn?