lørdag den 29. september 2012

Så virker den/det igen....

Lidt kryptisk overskrift måske!

Den = Min vejrstation er så godt som 100% kørende igen, dog er der lige et par små unøjagtigheder jeg skal have rettet op. Men den kan bruges af dig igen.

Det = Mit golfsving. Cai og jeg var ude og spille i torsdags, vi udskød det til kl 15 for da var regnen ophørt. Vi slog ud på den lange New Course, og henset til det sene start tidspunkt, besluttede vi at vi kun ville spille hul 1-10 og hul 17 og 18. Så det gjorde vi. Vejret blev pragtfuldt den sidste 1½ time, men med Cai's dårlige achillessene og min manglede træning, var det godt vi ikke gik mere end 12 huller. Hvordan gik det så - det ved vi ikke for vi udfyldte ikke scorekort. Det var en hyggetur for os begge, hvor vi forsøgte at spille så godt vi kunne og så at vi havde nogle hyggelige timer sammen. DET havde vi og efter 3 timer kørte vi hjem. Trætte og mætte af en dejlig eftermiddag.

Der var en enkelt tilskurer
 Om formiddagen kørte Lone, Scor og jeg en tur til Røgeriet i Hasle hvorfra vi gik en tur langs stranden til Klympen og tilbage at tipvognssporet. Vi gik forbi skanserne


Lone studerer oplysningstavlen

- og Scor gjorde stort, hvor noget blev siddende i pelsen, så han måtte lige tørres en gang med et papirlommetørklæde.

I går fredag ville Jennifer i Club One med en ny veninde til sodavands diskotek og så overnatte hos veninden. Men inden hun tog af sted startede hun med at lægge bunden. Jeg tror de var en god fest, for hende og veninden er lige kommer hjem(Lørdag kl. 15.00)

Jeg har lovet Jennifer og sige at det var cola hun drak

Lone var lidt skidtmas så vi gik tidligt i seng, og nu her kl. 15.00 har hun lige ringet til lægevagten der godt ville se hende...

Så er vi hjemme igen. Lone fik taget hjertekardiogram m.v. Alt var i den skønneste orden, blot er svimmelheden ikke aftaget. MEN nu tager hun den med ro på sofaen, der er ild i brændeovnen og så hygger jeg lidt om hende, så skal det nok gå.

Jennifer forsvandt igen ned til veninden, og bliver der igen for natten.

Ellers var i formiddags på besøg på Borholms Museum, et sted jeg endnu ikke har været. Det var en stor oplevelse at komme der. Årsagen var jo naturligvis dette Sølvkorset fra Østermarie Det var virkelig en skat af de store og flot

Østermarie skatten
Men der var mange andre spændende ting at se på blandt andet den gamle skole


Lærerinden er klar
Til elevens spørgsmål
Man må heller ikke glemme hvor urene kommer fra. Der en en rigtig flot samling af Bornholmerure også.


Den store meget flotte samling af Guldgubber fra Sorte Muld fylder godt op i samlingen

Guldgubber fra Sorte Muld ved Svaneke
En anden meget sjælden og spændende sølvskat er Pæregårdsskatten, den er meget stor og her på billedet set kun halvdelen af den.



Som købmandssøn, er jeg naturligvis altid interesseret i om der skulle være en gammel købmandsforretning - det var der. Mange af de udstillede ting kan jeg huske fra både min farfars og mine forældres forretning.


Kvinden i billedet tilhører ikke den gamle forretning !

Scor havde vistnok kedet sig lidt, ikke fordi han havde ødelagt noget, men vi "plejer" jo at være hjemme. Som trøst stak jeg ham en stor gullerod, så nu hygger han sig med den de næste par timer.

Jeg elsker en god gulerod!

Og så er der dømt sofa - brændeovns hygge.

UPDATE:

Da vi i går forlod muset blev vi filmet af TV2 Bornholm, og dette blev bragt i går aftes i 19.40 nyhederne til sidst i indslaget om sølvkorset.

Se det her: TV2 Bornholm





torsdag den 27. september 2012

Fedtnisse

Hvad er nu det "Fedtnisse"? Jo Lone er blevet henvist til Fitness p.g.a. hendes hypermobile led. Hun skal forsøge at opbygge en bedre muskelmasse omkring de svage led. Så hun var i går til 45 min. introduktion i Fysioform hvor en fysioterapeaut var der for at lave et program som hun skal gennemføre.

http://www.fysioformbornholm.dk/

Det var en meget glad og veltilfreds Lone jeg fik hjem og hun var ikke udmattet med store smerter som forventet - dejligt. Hun glæder sig allerede til næste gang hun skal afsted. MEN nu er det jo ikke bare lutter lagkage - hun mener jeg også bør tage med hende for at motionere....

Det ender det jo nok med, selvom Cai og jeg skal spille golf igen, vi starter i dag, hvis regnen holder op!

Ellers fik jeg ryddet op i garagen, ordnet mit golfsæt så det er klart til i dag. Åh ja - min kære svigermor. Hun havde fået slettet kalenderen i hendes nye mobiltelefon, en magen til min, naturligvis :-) Så de kom lige forbi om formiddagen for at jeg kunne få kalenderen tilbage.

Desværre regnede det lidt i går også, så hækken var alt for våd til jeg kunne klippe den - ærgeligt :-)

Vi besluttede os for at tage en lille morfar, hvilket vi fortalte Jennifer. Jeg ved ikke om hun ikke hørte det ,eller hun ville mobbe os, for lige som vi var faldet i søvn begyndte hun at øve sig i trutte luttten på cornetten - øv.... Så var den morfar ovre for Lones tilfælde. Jeg var mere heldig, jeg havde taget mine høreapparater ud, så jeg hørte intet....

I mandags meldte jeg mig ind i Diabetesforeningen - efter at have haft diabetes 2 i ca. 10 år. Heldigvis ligger jeg i den absolut lave ende. Jeg fik en masse ting fra foreningen i går, hvilket vi er meget glade for, da det passer godt ind i de planer vi har :-)

Jeg ved godt at min vejrstation og webcam ikke virker, men jeg arbejder på sagen.

God dag til jer alle.




tirsdag den 25. september 2012

Jeg klarede den....

Det er nu en dejlig kone jeg har - selvom jeg kan være lidt slem ved hende - så siger hun bare "Tja jeg har nok fået dig for sent!" Jeg har aldrig rigtig forstået hvad hun mener med det!

Nå, men jeg har været en tur på Rø golfbane i dag. Af to årsager, for det første at se EM i paragolf, se mere her Paragolf  Imponerende så dygtige de er, selvom de er enten ben- eller armamputeret. Vi andre skal ikke klage bare fordi vi har lidt ondt i den ene skulder.

Selv med 1 ben og uden protese kan der spilles golf

Det andet jeg var deroppe efter, var mit nye grønne golf kort. Jeg har nemlig skiftet klub fra Nordbornholms til Gudhjem, og det ene og alene pga af prisen for medlemskab. De er de samme baner vi spiller på.

Så fik jeg mit nye DGU kort til Gudhjem Golf Klub
På vej hjem rundede jeg lige Gudhjem Røgeri for at købe frokosten med hjem, den bragte lykke.

Navnet burde være kendt
Vi havde svigermor og svigerfar til eftermiddagskaffe og æblekage. Hyggeligt som altid.

Nå ja, jeg havde nær glemt - på Dansk Camping Unions hjemmeside har redaktionen omtalt min nye hjemmeside. Skønt....

Siden jeg åbnede siden har der i dag været 1155 klik på siden, virkelig imponerende.

Sakset fra DCU's Icamp hjemmeside


mandag den 24. september 2012

Jubii vi fandt slåen

Jeg skulle have været på tur søndag, men på grund af blæsten sejlede skibet videre til Kalundborg. Det kunne ikke gå ind i Rønne Havn. Hvis du vil se lidt om skibstrafikken kan du se mere her Skibstrafik 

Så vi kom da tidligt nok op :-(

Vi fik slået Safiren sammen og stillet den ind ved siden af Paradisoen. Nu skal jeg bare have lavet et "skur" til dem, af pressening så de kan står der vinteren over.

 


Lone ville også fotografere "vinterhiet", men når hun er en lille l***, så må hun op på en skammel for at nå! ;-)


Vi kørte en tur til Letten i Allinge, Lone skulle låne nogle farveprøver. Vi havde naturligvis Scor med, fordi vi ville gå en tur med ham på vejen hjem. Det blev omkring Rubinsøen, vi gik en dejlig tur. Den blev ikke så lang, for vi skulle hjem og hente Jennifer fra Færgen.

Ellers stod den bare på hygge.

I dag kørte vi en tur til Almindingen, fordi vi havde fået et tip om hvor vi kunne plukke slåen. Tippet var korrekt - der var masser af store dejlige slåen, så på ca. ½ time fik vil plukket 2,5 kg. Så kom regnen....

Scor kigger på
Når man er en lille l*** må man stadigvæk stå på noget for at nå...


Så meget fylder 2,5 kg slåen


På vej hjem handlede vi lige lidt ind i Nexø. Godt nok er det blevet efterår og lidt koldere, men man behøver da ikke give køerne ørevarmere på!

Se de flotte ørervarmere koen har på!
Nu er der fyret op i brændeovnen, aftensmaden sunket, Lone strikker og om lidt vil jeg nusse hendes tær, så kan det være det mildner den lille l*** lidt - håber jeg. Hvis der ikke kommer mere på bloggen det næste stykke tid, så ved I det ikke var nok ;-)

Rigtig god aften til jer alle.