lørdag den 29. december 2012

Lidt nyt

Der er ikke sket så meget de sidste par dage. Det har været meget hjemlige sysler, mens Lone har været på arbejde. Her i Mellemjulen har Strikkestauan kun åbent fra kl. 10-13.

I går morges tog svigerne afsted til København med bus. Grunden dertil er, at de i dag den 29.12 kan fejre guldbryllup og de har valgt, ikke at være hjemme på dagen. De er hjemme igen for, at fejre Nytår sammen med os. Vi har lovet ikke at fortælle hvilket hotel de bor på, men et oversigtsbillede af København, skader vel ikke noget?

Her et sted!
Da Winnie lider af KOL, spurgte de og jeg ville lakere deres trappe til første sal, nu de ikke var hjemme. Så det gjorde jeg i går. Første gang om formiddagen og anden gang om aftenen. Så når de kommer hjem vil lugten være væk. Til gengæld har de en flot trappe og repos.

Selv syntes jeg trappen er rigtig flot

I dag har Lone gang i "noget", jeg hjælper til, og jeg forsøger også at få hendes mobiltelefon, en HTC Desire S til at opføre sig ordentlig, indtil nu er det ikke lykkedes. Det var nu mest fordi min Samsung Galaxy SIII her til morgen fik opdateret styresystemmet, Android, til version 4.1.2. Lones kører med version 2.3.5. Lone sendte en mail til HTC for at høre hvorfor hendes ikke kan opdateres til en nyere version. Svaret kom ret hurtigt - den er ikke stor nok til en nyere version, hmmm :-(

Så nu truer hun med med at købe den nye Samsung Galaxy S4, der formentlig kommer til foråret. Shit..... - så er jeg bagud - igen....

Ellers er det tiden, vi skal til at af-nisse-fiserer huset og gøre klar til det nye års komme. Som sagt kommer Winnie og Kurt her Nytårsaften. Desuden har Jennifer invitere nogle venner, så de holder også Nytårsaften her - ikke sammen med "os gamle" dertil tror jeg støjniveauet er for højt, for os. Så deres fest holdes i kælderen.




Pas nu godt på jer selv - og lad de andre bruge penge på fyrværkeriet!




torsdag den 27. december 2012

Hverdag igen..

Så kom hverdagen ind fra højre - sig mig hvor blev Julen af? Pludselig var vi her helt alene, Simon og Anne Cathrine og Helene tog alle afsted til deres hjem ovre, Jennifer til hendes far på Amager.

Juledag tog Jennifer over, og kun Helene var tilbage. Vi hyggede os gevaldigt og om aftenen gik en dejlig tur, det vil sige Lone kørte på hendes nye løbehjul

Lone i fin stil rundt i Rønnes gader
Men inden den sidste tog af sted(Helene) var vi i går(2. juledag) til Julefrokost hos svigerne/morfar og mormor/mor og far/Winnie og Kurt, så er det vist på plads :-)

Kurts bror og min gode golf makker Cai og hans kone Anne Mette var der også. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag sammen, med god mad, hygge og en masse dril. Cai forærede mig et golf jern med en masse fornærmende ord, så som "Nu kan du ikke længere toppe, eller gå for dybt....." NÅ du kan vente dig Cai. Hævnen er sød..

Men sådan så det såkaldte jern ud

Det såkaldte jern er en temmelig lang og lille paraply

Idag har jeg været på Bofa med alt "juleafaldet" arbejdet lidt med Lone lille computer - det er en rigtig drillepind. Hentet Lone - og om lidt skal vi til Nexø og bytte en julegave og så en tur til svigerne, hvorfor du af vide om et par dage.


Fortsat god mellemjul fra os på Teglgårdsvej



tirsdag den 25. december 2012

1. juledag.

I dag har vi ikke lavet ret meget andet en nydt dagen - og så lige en tur i skoven.

Men først lidt om vores Juleaften. Vi var alle enige om, at det var den bedste Juleaften vi havde holdt i rigtig mange år. Maden var ret traditionelt. Jeg havde lavet andetsteg og flæskesteg, med hver deres sovs, der var hvide kartofler, brune kartofler og rødkål. Til dessert havde jeg lavet en herlig ris á lamande.

Vi hyggede og også med at synge nogle af vore dejlige julesange, før Jennifer tog over som toasmaster og forestod uddelingen af julegaver. Det blev en lang forestilling, for der var rigtig mange gaver!

Til morfar havde Lone strikke en hue m/dusk, og et halstørklæde. Det blev han så glad for, at han sad med det på næsten resten af aftenen.



Helene fik også et hjemmestrikke halstørklæde og hue - men jeg har på fornemmelsen, at hun ikke var helt så glad for huen, det er ellers sidste skrig.



Til mormor havde Lone lave kaffe dækservietter, for dem hun har er sådan lidt gyselige :-) Jeg tror mormor blev temmelig overrasket!



Jennifer fik også en hjemmestrikket ting - en trøje, som hun blev meget glad for, og den så sådan ud.




En gang i 80'erne lavede Winnie en, måske to utroligt smukke trøjer, men et motiv broderet på ryggen. Det var for rygmærkernes tid! Lones havde ikke hendes mere, men det havde Bitten. Så den gav hun Lone i Julegave. Spørg lige om der var den, der blev lykkelig?



Aftenens store hit var den gave Lone fik af hendes mor og far. Lone og jeg har længe talt om, at når vi går ture, både i hverdagen, men også når vi er på camping, kan Lone ikke gå særligt langt på grund af hendes fibromylgi. Så vore ture bliver ikke ret lange, det er synd for os alle, også Scor.

Så vi har kigget på muligheden af en eller anden "mobil" ting, som ikke lige frem er en Crosser. Og for ca. 1 måned siden fandt jeg den denne her, et elektriks løbehjul med sæde


Hun blev så glad for det, at hun lå og drøende rundt i hele huset på det.

I formiddags gik vi så en tur i Hasle Lystskov omkring Pyritsøen. Det var en dejlig frisk tur.


Ind i mellem udførte Helene og Jennifer nogle mærkelige gangarter :-)

Vi mødte og nogle dejlige piger - syntes Scor, menneskene var nu også meget søde



Pigerne nød udsigten over Pyritsøen, men Kurt fortalte, måske lidt om jagt - hvem ved....

 
Nu er Helene på veninde besøg og Jennifer gør klar til at tage med hendes far til København på en lille ferie.

Fortsat en rigtig dejlig 1. Juledag.




mandag den 24. december 2012

Så blev det dagen...

SÅ skal vi endelig ikke vente længere :-) Nu blev det den 24. december og dermed også Juleaften.

Men hvorfor fejrer vi i det hele taget Julen? Det spørgsmål vil lade jer hver især besvare og holde for jer selv. Jeg ved det godt, eller rettere, vi ved det godt her på Teglgårdsvej.

Julen er også den tid hvor man mindes, gode og dårlige ting. Jeg har for første gang i år valgt, at kun mindes de gode ting, der er sket i vores år. Til trods for at alt det dårlige, jeg er blevet påført i år. Og vi har rigtig mange gode ting, der er hændt i år - og dem vil vi holde fast i fremover, i lang tid.

Ellers har dagen i dag stået i forberedelsernes tegn. Vi har alle været i sving med hvert vore gøremål. Nogle hyggeligere end andre. Lone og Helene trævlede lige et halstørklæde op som Helene var begyndt på, det blev for "tæt" hørte jeg dem sige. Scor elsker når der trævles op

Scor er dog forment adgang lige her

Så har Julemanden været på besøg og lagt en masse pakker under træet, og Scor han passer på de bløde pakker :-)

Scor ligger på den anden side af træet, ved de bløde pakker

Så har jeg eller kun en ting tilbage, at sige, til alle mine trofaste blog læsere



- og på gensyn i mellemjulen.