fredag den 30. marts 2012

Ny dag er starter....

Godmorgen alle sammen.

I virkeligheden burde jeg gå udenfor og gøre ting der, men inden jeg gør det, må jeg hellere gøre noget indendøre :-))

Som du ved, er jeg på efterløn og har derfor dagen til min rådighed. Hvor imod Lone har fuldtidsjob. Så det er, for mig, det natruligste i verden, at det er mig der står for den daglige/ugentlige rengøring herhjemme. Sådan skal det være - kald det arbejdsfordeling om du vil. Så det vil jeg gøre nu. Opdatere denne tråd senere på dage.

Indtil da må du have en god solbeskinnet dag.



P.S. Jeg mangler stadigvæk en stump rør :-(

Nu er klokken blevet 13.45 og jeg er færdig med rengøringen. Jeg har lige lavet en dej til rosinboller. Det er jeg sikker på Lone vil værsætte når hun kommer hjem fra arbejde kl. 15.00. Og ja Letten i dag skal vi have burger, men ikke Disney da vi får en gæst kl. 19.


torsdag den 29. marts 2012

Endnu er skøn dag med solskin.

Dagen i dag blev næsten lige så dejlig dag som i går, selvom den ikke er slut endnu. Kun næsten fordi min elskede hustru ikke er her, men på arbejde i SuperBest i dag. Jeg har ondt af hende, at hun oven på to fridage, har en arbejdsdag på 11½ time. Det gør ondt - også på hende.

Selvom jeg var noget øm i skroget til mogen, efter gårdsdagens gravearbejde, fik jeg dog gang i knoglerne alligevel. Det gode vejr måtte ikke gå til spilde.

Så jeg fattede malerspand og pensel og så gik jeg ellers i gang med at male resten af fodmuren/soklen, som Lone startede på i går. Jeg mangler lige nu kun ca. 2 kvm. MEN jeg har ikke mere maling tilbage. Pokker skulle stå i det. Så nu må jeg se, om jeg kan få fat i noget sokkelmaling, mindre en 2½ liter.

Her har du et par billeder af trappen fra stuen ned i haven, før og efter malingen.


FØR















EFTER




















Bliver det ikke bar så flot? Resten af soklen var næsten ligeså grim.

onsdag den 28. marts 2012

Udendørs arbejde

Vejret i daget måtte bruges til at få lavet vores indlørsel/parkering foran huset færdig. Så straks da vi havde spist morgenmad, øh vi stod vist nok først op kl. 9.45, gik jeg i gang med at grave jord af, bore huller i de halve vintønder o.s.v. Lone og Letten havde en aftale om de skulle besøge Bitten på hospitalet.

Da vi havde spist frokost, lidt sent, gik jeg i gang med det sidste og Lone begyndte at male fodmuren eller soklen om I vil, efter hun havde plantet vintønderne til med blomster

Det er blevet en rigtig flot indgang til vores hus, syntes vi selv. Men kig på billederne og bedøm selv.




FØR
EFTER





Sådan gik vores dag i dag

søndag den 25. marts 2012

H J Æ L P

Hvem kan hjælpe mig med en stump rør, ca 60 cm langt og med en indvendig diameter på 52 mm?

Indtil nu har min antenne mast til min longwire stået i røret til tørrestativet - se der slut nu - så derfor skal jeg have støbt et nyt rør ned.



Hullet er lavet, mangler bare røret. Jeg har været på Bofa flere gange, men har ikke fundet noget

H J Æ LP hvis du kan.

God søndag.