onsdag den 23. maj 2012

Radioamatør træf på Hammershus

Som jeg skrev i går skulle jeg guide en tur for Chris m/familie på Hammerhus. Vi mødtes til aftalte tidspunkt ved udstillingen, og jeg blev en kende overrasket og måske lidt nervøs ved at se Chris komme gående med stok!
Det viste sig det ikke var værre end at han sagtens kunne gennemføre turen. Det var "bare" iskiasnever der voldte lidt problemer.

Vi havde en rigtig dejlig tur, selvom vinden var lidt hård deroppe. Dog måtte Lone vende om allerede ved broen, pga smerter i kroppen, temmelig synd fordi hun havde glæde sig meget til turen.

Her et enkelt billede af Chris og hans kone Caroline på vej op af trappen.



Her et par foto af Chris's QSL kort til mig.

Forside
Bagside
 
Senere på dagen arbejdede jeg lidt i Paradisoen med at tilpasse fejelister og strøm.
Til aften havde Jennifer besluttet vi skulle grille så det gjorde vi - pølser, dertil fik vi kold kartoffelsalat, tomatsalat m.v

I dag har Lone været til samtale hos hendes læge med hensyn til hendes helbred. Det blev en lang snak der mundede ud i, at hun også fik en henvisning til Furesø Klinikken, med Danmarks førende læge indenfor bl.a. hypermobilitet. Så nu er der gang i både det og fibromyalgi undersøgelserne! Både hendes egen læge og ortopædkirugen hun var hos i går, mener at det er en dårlig cocktail med de hypermobile led og fibromyalgi.
Samtidigt mente lægen, at det var nødvendigt at hun sygemeldte sig indtil videre/på ubestemt tid, hvilket er gjort, selvom det ikke huer hende ikke at kunne passe jobbet. Jeg kan dog se, hvor meget det har af betydning for hendes smerter, at hun har kunnet sætte sig eller lægge sig i løbet af dagen og at hun ikke har behøvet at løfte tunge ting. Jeg ved dog også, ligesom hendes læge, at smerterne vender tilbage med fornyet kraft, hvis hun ikke har disse muligheder.

Jeg fik sat fejelister i Paradisoen og "lagt strøm ind", så nu er vi klar til Pinseweekenden, som vi glæder os vildt meget til.
 
Næsten færdig!


Færdigt arbejde!

Nu er der kun 1 uge til vi henter Scor, vi kunne have fået ham i dag, men da Jennifer tager til London på fredag og vi tager på campingtur, syntes vi ikke det var den optimale start hos os, men derfor kunne vi jo godt besøge ham og hans søskende i dag, så det gjorde vi.

Det er da kærlighed der vil noget
Her kan i se hvor stor eller lille Scor er. Lone's skostørrelse er 36

God aften til jer alle.

 


tirsdag den 22. maj 2012

Sikken en varm dag

Vejret var meget varmt i går, i hvertfald her på Teglgårdsvej. 28,7 grader den 21. maj kl. 12.08, du kan følge med her

Det var i øvrigt lige ved at opstå en krise i går morges, der var ikke optaget noget Horton til Lone, så hendes dag startede skævt, lige nu sidder hun og ser dagens episode - puha den var tæt på...



Turen på gåben til Hospitalet var lidt hård for Lone, så efter frokosten som vi spise ude på terrassen, tog vi os en morfar først på eftermiddagen. Efter den kørte jeg til Fridolf og købte fejelister til Paradisoen for at kunne afslutte det nye gulv pænt.

Så blev Helenes ting hentet, det vil sige ca halvdelen - dejligt for de fyldte det halve af garagen :-) Nu skal kælderen bare tømmes også!

Aftensmaden bestod af min hjemmelavede koldskål - for den kemi koldskål man kan købe smager ganske rædselsfuld - syntes jeg.

Som I måske ved er jeg radioamatør og i går fik vores ø besøg af en af mine radioamatør venner fra USA W6YUM Chris og hans kone. Chris er pæredansk men har boet en stor del af sit liv i USA. Lone og jeg skal mødes med dem på Hammershus - og ja jeg har lovet dem af fortælle om Hammerhus historie - jeg kan jo slet ikke lade være.



mandag den 21. maj 2012

Det var de første 6 måneder

I går den 20 maj var det nøjagtig 6 måneder siden vi blev gift på Hammershus, så det måtte vi fejre på Hammerhus. Vi lavede en madkurv og kørte derop og vi fik en god frokost i det dejligste vejr, sol og masser af varme. Herhjemme nåede termometeret op på 27,7 grader kl. 15.27.

Senere en tur til Værfeldtsgård hvor jeg havde set en rigtig flot broche-lignende ting til Lone. En slags stor sikkerhedsnål hvormed hun kan holde en trøje sammen med. Hun er netop i gang med at strikke en, hvor hun kan bruge den.



Den er lavet på Vikingecentret Værfeldtsgård og er utrolig smuk.

Derefter kørte vi en tur til "Dueslaget" Lone og Jennifer "måtte" lige kigge på tøj og kits - og så fik vi naturligvis lige en is også.

Hjemme igen blev grillen tændt, vi var som sådan ikke rigtig sultne, men lidt skulle vi spise, så for første gang i år var der grillpølser på grillen - ganske hyggeligt.


Og sådan gik den offentlige del af vores ½ års bryllupsdag :-))

I dag mandag har Lone(og jeg som opbakning) været på Centralalboratoriet og fået taget blodprøver. I som kender Lone, ved hvor svært hun har det med nåle. Jeg kan med glæde fortælle jer - hun overlevede også denne gang :-))

Nu sidder vi bare med en kop kaffe og nyder sommervejret og varmen, lige nu kl. 10.20 har vi ikke mindre end 27,5 grader, og det er i skyggen. Så det bliver en meget varm dag.