lørdag den 9. juni 2012

I dag skulle det så være!

Garagen har set mildest talt ganske forfærdeligt ud siden vi flyttede ind på Teglgårdsvej, dels af vore egne ting, der stod inderst og Helenes ting yderst. Nu da Helenes ting, de fleste af dem, er flyttet sammen med hende til Roskilde, gav det luft og en oprydning var nødvendigt.

Så medens Lone syede at par broge til mig, gik jeg i gang i garagen - hold da op der var meget. Der blev faktisk et mindre læst som vi alle 4 kørte på Bofa med. Men så gav det også plads.




Jeg er ikke helt færdigt endnu, for jeg måtte give ryggen en pause. Lone syntes jeg skulle tage et brusebad, så ville hun lave en kaffekurv og så ellers ud i det grønne. Så det gjorde vi. En rigtig dejlig tur rundt på vores skønne ø.


Senere på dagen blev grillen tændt og vi sad igen i haven og grillede resten af svinecuvetten, med nye kartofler og dejlig sauce til.



God weekend til jer alle.

fredag den 8. juni 2012

Så blev det fredag

I går havde jeg en rigtig dejlig tur med Vikingebus på en 6 timers guidet tur, der halve Bornholm rundt, med min gode kollega Kirsten som guide. Vi kørte lidt rundt i Rønne, videre til Knudsker, Hasle, Hammerhus og til frokost på Hotel Romantik, videre langs kysten til ophold i Gudhjem. Så til røgeriet i Svaneke til Østerlars kirke og så til færgen - og 6 timer var ligepludselig væk.


Tak for en dejlig tur Kirsten.

Torsdag aften var der naturligvis gang i grillen, en røget medister blev det til med salat, brød og kartoffelsalat, så indtil nu holder jeg ord med at grille hver dag. I dag ryger der 3 af de flade(rødspætter) på grillen.

Lone var hos dyrlægen i går for at købe mad til Scor - jo mon ikke - 10 kg til en lille hund der spiser ca. 90-100 gram om dagen, og kun vejer 2,9 kg, så vi har til de næste 100 dage - mindst.....

I øvrigt vokser han temmelig meget syntes vi, han har også fået alle hans tænder - og de er MEGET spidse!

Lille hund - stor madpakke!
I dag er Lone i gang med at sy broge og en strud til min middelalder dragt.


onsdag den 6. juni 2012

Gang i grillen

Vi havde en rigtig dejlig Fars Dag. Til frokost kørte vi som jeg skrev den anden dag ud for at spise røget mad. Men først kørte vi en lille tur i det dejlige vejr. Vi endte på Gudhjem Røgeri hvor vi spise deres fiske buffet - lækker mad. Tak for mad min skat.

Da vi kom hjem endte de to her på denne måde

Lone luller - sammen med Scor
 Senere kom Letten, hun skulle have hjælp til en kjole hun skulle sy til Karoline, det gik der en del tid med.

Til aftensmad grillede jeg for først gang på den nye gasgrill. Det var en svinecuvette - tror jeg det hedder, og den blev rigtig god. Desværre glemte jeg og de andre at tage et billede af den! Dertil serverede jeg grøn salat, kold kartoffelsalat og flutes.

I dag onsdag kørte vi en tur til Hasle Stof & Hobby, for at købe noget stof i hør til min nye broge. På vej dertil var vi en tur nede på stranden ved Sorthat. Det var meget spændende for Scor - og lidt farligt det store vand, så godt man kan gemme sig bag mor.

Jeg bliver lige her bag dig mor.
Efter vi havde handlet kørte vi ned på Hasle Røgeri for at købe en nyrøget makrel til frokost. Mens jeg gik ind for at handle gik Lone en tur med Scor. Her kom en stor langhåret gravhund hen for at ville snuse og hilse på - det passede ikke Scor så han gøede højt og larmede af den - den gik så sin vej...

Hjemme igen nød vi en lækker frokost i haven med en enkelt slåensnaps til - og så en morfar.


Lige nu er Lone i gang med et ny strikke projekt, en sweater til mig. 


Fortsat god dag til jer alle.

tirsdag den 5. juni 2012

God Fars Dag

Så blev det Grundlovsdag og Fars Dag og som Lone skriver i hendes blog. Citat "Tjah... Nu har vi jo fået en "søn" og så må Scor jo give sin far en fars dags gave"

Og det har han så gjort allerede i går, vi vidste ikke at Fridolf havde åbent i dag. Jeg fik denne flotte Weber Q120 gasgrill, en længe ønsket ting....

Billedet har jeg "lånt" fra Lones blog
Der var bare lige et mega MEN, da jeg fik den. Lone VIL have grillmad hver dag året rundt, og vejret kan ikke afholde mig fra at grille, mener hun..

Så i dag griller vi uanset vejret - og ja jeg glæder mig vildt til at bruge den. Vores kul Weber bliver ikke sat på pension, men vil fortsat også blive brugt. Gasgrillen er bare så nem at tage med når vi camperer, da den ikke fylder ret meget. Stativet til den var udsolgt p.t. så det må vi vente på.

Vi har en plan om at tage på en udflugt i dag for at spise en "røget" frokost et sted.

I går kom Jane, Flemming, Keschia og Donna på besøg - det var Scor ikke glad for, Donna virker jo også som en kæmpe hund i forhold til ham, så han hylede lidt og vil kravle meget højt op på vore skuldre. Men de skal nok blive gode venner.

I går var jeg på Apoteket for at hente medicin og i ventetiden læste jeg i et blad der lå. Heri fandt jeg denne annonce, som jeg mms'ede til Lone. Hun var straks begejstret for ideen. Det faldt dog noget til jorden da jeg fandt ud af at det kostede næsten 8.000 kr. - et lidt dyrt toiletsæde, men en fortræffelig ide.



Rigtig god Fars Dag - og husk nu i kvinden/hustruer, at I godt må forkæle jeres mand i dag.