lørdag den 10. november 2012

Goddag weekend

Jeg syntes tiden løber alt for stærkt. Nu er det lige pludselig weekend igen!

I går havde Lone fri, fordi hun er på arbejde i dag, og når hun lukker skal vi til Store Strikkedag i Nexø. Der er hendes chef nede med en udstilling. Nu har jeg ikke tænkt mig, at følge trop, men besøge OZ1KM Kent i Nexø i stedet for.

Ellers var svigerne forbi, fordi de havde et projekt de ville have hjælp til. Det fik de, og det blev SÅ godt, vi glæder os meget på deres vegne.

Jeg fik også lavet den Powerpoint præsentation til Strikkestauan, til det i Nexø færdig - 2 gange, men det nægter jeg at fortælle om. Og du gør det heller IKKE Lone.

Foto af siden, lidt sløret

Så fik vi en dejligt sildefrokost med slåen snaps til. Det blev til 3 flasker slåen snaps, ikke at vi drak, men jeg fik lavet.



Om eftermiddagn kørte vi en tur i skoven med Scor, det var rigtig skønt vejr, og skoven står i flammer nu - den er SÅ smuk.

Scor elsker at løbe op og ned af bakker, men et vandløb på 30 cm, det var svært at komme over.

I formiddag har der været fred og ro, så jeg har fået støvsuget, og det bryder Scor sig ikke om, så han har nærmest været fredsløs, så det var dejligt da jeg var færdig, så kunne han nemlig få sig en lur i sofaen - jeg tror nok det er ham der ligger det - eller er det noget af Lones garn?



God weekend til jer alle - pas godt på hinanden.


torsdag den 8. november 2012

Sild i går, sild i dag, sild igen i morgen....

Nej så slemt er det ikke.....

Jeg fik en ustyrlig lyst til stegt sild og persillesovs i dag, så det fik vi. Jeg var lidt snu syntes jeg selv - jeg købte lidt for mange sild, så der er lagt et par stykker i eddike og et par stykker i saltvand(til saltstegt sild) og altsammen til frokosten i morgen, da Lone har fri.
Så vi skal have os en rigtig god frokost med slåensnaps. Det med snapsen ved Lone ikke endnu - så schyyyyy. Hun er hos strikkepigerne hos Bitten i aften.

Men ellers fik jeg flået rådyret og parteret det. Jeg ved ikke hvordan det blev skudt, for der var ikke rigtig nogle synlige "skader" på det, udover jeg fandt en 3-4 hagl i det. Jeg lagde 9,5 kg kød i fryseren, bare dejligt. Nu skal jeg bare finde en slagter der kan lave en dyre-rullepølse af slaget og det afskårne hals- og ribbens-kød.

Sådan så det ud inden jeg paterede det.
Som jeg skrev for nylig, strikker Lone en masse Julekugler, til brug på Juletræet. En ting jeg ikke vidste var, at de skulle tørres med en hårtørrer!!!
Men det skal de, vel og mærke efter de er blevet vasket, fordi så filtrer de og bliver tættere og kønnere at se på - gad vide om jeg ikke skulle tage en tur i vaskemaskinen også?

Gang i hårtørren
Nå jeg må hellere se at komme videre, har lovet Lone og hendes chef, at lave en Powerpoint fremvisning der skal bruges til Store Strikkedag i Nexø på lørdag. Nu er jeg så heldig, at have en god ven i Nexø, radioamatør som mig, så jeg besøger Kent i stedet for at se på strikkende kæ.. øh kvinder.

Pas på jer selv og jeres kære.




Så skal der flås :-)

Nu går den ikke længere, selvom det er hyggeligt her ved morgen kaffe.
God dag

onsdag den 7. november 2012

Det blev ikke i dag!

Lones nye PPD til hendes strikkemaskine volder mig mange kvaler, så mange, at jeg kørte til Sommer Radio i dag, fordi de har de, måleinstrumenter der skal til for at finde den kanal den sender på.

Men desværre - de fandt den ikke, da deres laboratorium strømforsyninger ikke kunne levere nok ampere! Kun 2,2 A. Underligt - nå men jeg prøvede så med min egen, som jeg bruger til min radioamatør kortbølgeradio, den kan give 25 A. Da jeg fik strøm på den trak den kun 1,2 A - øh og den gav stadigvæk ikke noget signal, så i morgen tager jeg det hele med derned igen.

Ellers har Lone gang i den, med at strikke Pagodehuer, hun er vist nok på den 3. De skal med på Julemarkedet i Nyvest den 25.11 sammen med alt det andet hun har strikket.

Her testes den inden topper er strikket
Sådan ser en færdig ud, til tørre på et håndklæde
Ellers står den også på Julekugler, som i så her den anden dag. Jeg glemte dette foto, hvor Lone laver diagram, tror jeg det hedder, til en kugle.

Koncentration
Og nej, det blev ikke idag jeg fik flået rådyret, det gør heller ikke så meget det hænger til i morgen formiddag. Dagen forsvandt for os/mig, før vi/jeg fik set os/mig om - tak for besøget svigermor og svigerfar, hyggeligt som altid. Og tak for turen med Scor i skoven, han nyder det så meget.

En lille sjov tegning jeg er faldet over, sød ikke......



God aften til jer alle derude - og pas nu godt på de "små" ting i livet......





søndag den 4. november 2012

Hvor blev den af?

Så er den weekend snart gået - og jeg ved ikke hvor den blev af....

Fredagen gik bare uden jeg egentlig ved hvor den blev af. Jeg forberedte mig på vores gæster til om lørdagen, hvor vi skulle holde Mortensaften. Det er fordi Helene var hjemme i weekenden fra Djævleøen.

Lørdag formiddag gik med besøg af Jane og Flemming. Jane havde nogle nakkeproblemer, så hun fik lidt massage og elektrotertapi.

Da jeg ikke har hørt fra hende i skrivende stund, går jeg ud fra det har hjulpet godt nok. Ellers var vi en tur i Nexø for at hente et gammelt 14" tv som Lone skulle bruge til hendes PPD. Og hvad er så lige en PPD, jo det er en slags "computer" hvorfra man kan lave et mønster der kan bruges i en strikkemaskine. Det kræver at man har et gammelt rør-tv og det havde vi ikke. Desværre fik jeg det ikke til at virke, hverken lørdag eller søndag :-(  men jeg har en idé til hvordan jeg skal få den testet.

Sådan ser en PPD-100 ud.

Ellers var det stegning af et par ænder, brune kartofler m.v. lørdag eftermiddag gik med. Vi havde en rigtig dejlig aften, Lone, hendes to piger og mine svigerforældre.

I dag søndag er vi ikke kommet ud af nattøjet! Vi har bare råhygget hele dagen, mig med at få PPD'en til at virke og Lone med at strikke julekugler og en trøje til Helenes chihuahua Timbo.

Sådan ser Julekuglen ud som Lone har strikket

Kl. 15.30 kom svigerfar kørende, så vidste jeg godt hvad klokken havde slået - han havde været på jagt igen i dag. Og ganske rigtig, et stort dejligt rådyr til os. Så den hænger i garagen(som ER låst) og på onsdag skal jeg flå og partere den.



Så nu siger du selv til Kjeld, hvornår du vil smage den!

Lidt nyt fra mobiltelefon fronten skal der natruligvis også med. Ja jeg er meget glad for min nye Samsung Galaxy S3 telefon. Jeg tror aldrig jeg har været så glad for en telefon, også fordi den er mega nem at finde ud af.