lørdag den 19. maj 2012

Det var en lørdag...

hvor vejret blev så dejligt og hvor temperaturen lige nu(16.00) er på 21 grader og solen skinner - herligt.

Det blev lidt sent inden vi kom i seng i går, meget mod sædvane, men det betød så også vi sov lidt længe, ja faktisk så længe at Jennifer var oppe, da vi stod op!

Vi hyggede alle 3 ved morgenmaden og talte om dagen i går m.v. Jennifer lavede en aftale med Keachia om at de skulle i svømmehallen sammen. Jennifer går der to gange om ugen, dels for at få motion, men også for at hun ikke skal få firkantede øjne.

Jeg klædte om og tog afsted til Hammershus til en guidet tur for Team Bornholm og 110 svenske og danske korsangere. Det blev som altid en herlig tur - jeg elsker virkelig at guide på Hammershus, og når Lone så på Fjæset skriver dette mens jeg er der oppe:

Lone Linnert

Jeg takker guderne for min mand.
I morgen har vi været gift i 1/2 år ♥ den bedste tid i mit liv.


- så kan man vel ikke sige at hun ikke bryder sig om jeg går deroppe, vi jo blev gift i kirken på Hammershus.

Da jeg var færdig med at guide skulle sangerne varme op inden du skulle synge deroppe, og det så sådan ud:


Fortsat rigtig god weekend til jer alle


fredag den 18. maj 2012

Paradiso dag!

Så fik vi rigtig dejligt vejr i dag - og dermed blev det en Paradiso dag.


Men først måtte jeg tur på Ydundsvej for en ven havde ringet efter hjælp. Da kaffen var drukket gik det hjemad med et sammenklappeligt bord, lige præcis det vi kunne bruge som køkkenbord i Paradisoen, tusind tak Flemming & Jane. Det passer perfekt.

Vi startede med at rydde ud!
Vi fik åbnet den og så begyndt jeg på et fjerne det gamle "køkken" i den. Alt løst blev taget ud af den og så snakkede vi om hvordan vi skulle gribe sagen an. Det gav ikke de store diskussioner, så vi kørte til Garant Tæpper og købte en stump gulvvinyl, videre til Jysk hvor vi fandt nogle plastic kasser med låg, til obevaring af køkkengrej m.v.

Det gamle køkken er væk
Så blev den skuret og skrubbet til den stor guldmedalje, Lone tog så meget hun orkede - og for det meste af tiden sad hun og udstedte ordre! - og det virkede helt fint, også for mig.


Vi fik planlagt hvordan vi skal lave et opbevaringsrum under sengen med en servicelåge udefra, hvordan det nye køkken skulle laves. Jeg fik lagt ny vinyl på gulvet, ændret på strømmen til nummerpladelys m.v. Det så herrens ud - sådan noget kan en elektriker ikke have :-)) og nu mangler jeg bare at lave strøm/inden i den.

Jo det passer fint
Hele vognen blev også vasket udvendigt, nu mangler jeg bare selve karrossen. Lone fik organiseret køkkentingene i de dertil indkøbte plastickasser, så nu mangler jeg bare at få lavet et nyt bord og opbevaringsrummet.

Så er det næsten klart, bemærk det nye gulv!
Det nye bord og opbevaringsrummet når vi ikke inden Pinsen hvor vi skal på tur til Dueodde sammen med Jane og Flemming (hvilket vi glæder os utroligt meget til) så det må jeg lave bagefter..


Da jeg var på vej i kælderen med værktøjet opdagede jeg et lille pindsvin gå rundt og hygge sig og småspise. Jeg lagde mig ned for at se på den, det var den stort set ligeglad med, den tøffede bare rundt. Lone kom på et tidspunkt da hun ikke kunne finde mig. Hun tog den lille fyr op, se selv.

Godt holdt
Er den ikke bare sød






torsdag den 17. maj 2012

Dejlig dag - trods alt..

I dag Kr. Himmelfartsdag havde vi planer om at vi skulle åbne vores Paradiso

Paradisoen da vi var i Kollund i Påsken
og pleje den lidt. Finde ud af hvordan vi skulle indrette den bedst muligt, til vores behov, foretage små fornødne vedligholdelses opgaver m.v. Meeeennnn det bliver nok ikke i dag, dels fordi det blæser lige lovlig meget til at det er behageligt, at være udenfor, men også fordi Lones krop ikke vil som hun vil!

Så vi tager det stille og roligt i dag, hygger med en god film, varme i brændeovnen og hinanden - og det er jo ikke så ringe endda :-)

Jeg glemte at skrive i går, at vi fik Ernæringsassistenten til at lave bradepande pizzaer, det er guf. Hun lavede en pepperoni og en med cocktailpølser, og det var lige før vi fik spist dem begge. Ok Jennifer havde også besøg af hendes skolekammeret Simone.

Pizza bageren i fuld gang
Da Lone prøvede den trøje hun er i gang med at strikke, når armene kan klare det, tog jeg dette billede af hende. Jeg ved ikke om det taler helt sandt, men har hun ikke en glorie?

Lone med glorie?

God dag til jer alle

onsdag den 16. maj 2012

Hvad er der lige sket?

Her gik vi og troede vi skulle til Fritids Udstilling på Nordskovens Campingplads i weekenden, men vi har lige fundet ud af, at der ikke er nogen. Hvorfor ved vi ikke, ved du?

Ellers er dagen gået med at pleje de trætte skrog, da min læn brokkers sig lidt for meget. Det lykkedes Lone at komme en tur ud i haven - kors hvor alting dog gror...

Lige før frokost var jeg en tur i byen for at handle, det var i Kvickly for at købe billig klar Brøndum. Det var en nødvendighed, da Lone mente at det nu var på tide til at lave en ny omgang havtorn snaps, nå ja, jeg så kunne jeg ligeså godt lave en rabarber snaps også - så det er gjort.

Havtorn og rabarber
På vej hjem var jeg i Laksen for at købe kogt torskerogn til frokost, det var der også andre der var, nemlig Prins Henrik, så vi har fået en kongelig frokost i dag :-)

Kan I alle have en rigtig god aften

tirsdag den 15. maj 2012

Ny uge i gang...

Så startede endnu en ny uge, men ikke på den bedste måde!

Som jeg skrev i går forventede jeg at Lone ville være helt færdig når hun kom hjem - og det var hun. Så hun fik en god gang massage i går aftes, men jeg kunne godt mærke, det var ikke nok. Denne gang skal der mere til.
Jeg har kun en gang tidligere set hende så færdig som i dag til morgen. Hun var ikke i stand til at tage på arbejde, så hun sygemeldte sig, det eneste fornuftige valg.
Hun er ikke - slet ikke, god til at blive hjemme fra sit job, men hun var slet ikke i stand til at tage afsted. Hun fik da også fat i lægen og har nu en tid til røntgen, blodprøver, samtale med kirurger om hendes ankler og en samtale med egen læge.
Så nu er hun hjemme i første omgang i 1½ uge. Håber jeg kan få hende på ret køl, men sørgeligt at man ved, at hun igen bliver nedbrudt når arbejdet starter.


Jeg tror Lone har fibromyalgi. Se her hvad jeg fandt om det på nettet:

Eftersom man ikke kan "se" hvad fibromyalgi er, ja, det er svært at forstå, så her kommer en ”opskrift” på fibromyalgi
Ingredienser: Smerter, dårlig samvittighed, tårer, træthed, søvnløshed, håbløshed.

For at opnå den rette tilstand, gør du følgende:
Hjælp nogle venner med at flytte! Gerne nogen med mange bøger og tunge møbler Det gør du i ca. 4 timer.
Nu har du sikkert lidt ondt i arme og ryg, men det er ikke nok!
Du skal træne til Tøserunden med veninderne, du cykler ca.20 km. Nu er du træt og har også ondt i benene!
Tilsæt lidt dårlig samvittighed, fordi du ikke orker at købe ind og lave mad!
Gå tidligt i seng, f. eks kl.22.00, men sov ikke før tidligst kl.4 om morgenen. I de 6 timer vender og drejer du dig uafladeligt, uden at kunne finde hvile p.g.a smerter!
Du skal på arbejdet, vækkeuret ringer kl.6,30, du vågner stiv og øm over det hele. Tilsæt lige dele træthed og håbløshed, samt en god portion dårlig samvittighed, over at du ringer til arbejdet og melder dig syg,- igen!
Stå op, selvom du er træt, du kan alligevel ikke holde ud at ligge ned! Et varmt bad hjælper en smule.

Det er stadig ikke nok!! Nu tilsætter vi en influenza, - og måske en smule roskildesyge?
Nu tror jeg den er ved at være der!
Du har ondt i arme - ben og ryg, ja hele kroppen, du har hovedpine - kvalme, du er svimmel og din mave er gået i uorden. Den cocktail skal du så bare tage i nogle dage!

Håbløsheden breder sig, du føler dig helt alene i verden, og er meget ked af det, så vi krydrer retten med en god portion tårer.

Nu tror jeg du har en ide om hvad fibromyalgi er!
 

Så dagen er gået med at pusle og give ØKP til hende.

Helene måtte også blive hjemme her til morgen, hun var fuldstændig lukket til i halsen og havde feber. Værre redelighed. Godt Jennifer og jeg er friske ;-))
Så Helene har også ligget "lig" indtil for en time siden, så gik hun i gang med at sortere hendes kasser, så kun det der har "værdi" for hende tager hun med når flyttemanden kommer på lørdag for at hente hendes ting. Selv flytter hun først til Roskilde(Jesper) den 1. juni når hun er færdiguddannet hos Devika.

Så det er IKKE loppemarked hun lægger op til her.
Her til aften var vi på besøg hos vores kommende hund Scor og hans tre søskende. Der er godt nok blevet liv i dem, men det er nu også 6 uger gamle. Så omkring Pinse får vi ham - spændende.

Lige nu ser han sådan ud



søndag den 13. maj 2012