lørdag den 7. april 2012

Påsken 2012 - del 1

Så blev det Påske, noget tidligt i år. Indledningen til den var ikke den bedste, da både Jennifer gik med halsbetændelse og Lone havde haft nogle seriøse arbejdsdage og var færdig i kroppen… Jennifer kom ikke på spejderlejr, men vi kom alligevel af sted mod Odense og Fredericia.

Vi havde nemlig en hemmelig plan.

Vi tog Leonora Christina Skærtorsdag kl.10.30, satte Jennifer af hos hendes far på Amager, og fortsatte med Simon og Anne Cathrines Camplet på krogen.

Den afleverede vi hos dem i Odense, hyggede med en kop kaffe i haven og kørte videre til Fredericia. Lone havde nemlig på Gul & Gratis set den ting hun havde drømt om i rigtig mange år. En teltvogn med fast bund og tag. Hendes forældre har en Camplet Safir. Denne her er en Hollandsk- Paradiso Compact - og den ser sådan ud.

Så er vores Paradiso Compact klar
Vi fandt den ok til prisen og med den på krogen kørte vi til DCU Campingplads i Kollund nær grænsen til Tyskland.

Vi ankom kl 19.20 og fik anvist vores plads på en fuldt optaget plads(heldigvis havde vi forudbestilt!).

Vi var lidt spændte hvordan ”opslåningen” ville gå. Det gik over alt forventning, mindre end 30 sekunder efter vi havde sat ”benene” ned, kunne vi flytte ind…

Vi blev meget overrasket da vi fik sat køkkenet på plads og kigget under sæderne. Der var alt hvad der skulle bruges. Helt nyt kogepladearrangement med 2 plader, alt bestik, gryder, potter, pander, duge, gardiner o.s.v. Hold da op..

Fortelt hørte der også med, men i skrivene stund har vi ikke fået sat det op. Fordi vi kørte en til Dybbøl banke og Dybbøl Mølle.
Dybbøl Mølle

Lidt af Dybbøl Banke og Mølle. Sønderborg i baggrunden

Videre til Sønderborg Slot hvor vi var inde og se næsten hele slottet. Da vi kom ud havde regnen sat ind så vi satte kursen på Kollund/Kruså. Vi skulle have handlet lidt ind. Det fik vi og det var naturligvis i en SuperBest J
Gårdspladsen

Lone studerer en af de mange plancher

Nu er mørket begyndt at falde på, og Lone har lige lavet aftenkaffe, og ja i har gættet det, så strikker hun.

Alt i alt en rigtig dejlig dag, selvom vi begge plages lidt ondt i halsen og specielt er Lone ikke helt Lone endnu.

Fortsættelse følger i morgen.

Men sådan blev det ikke. Vi havde nemlig en rigtig dårlig forbindelse på Campingpladsen, vi blev ustandselig koblet af nettet, selvom vi havde masser af signal.

Det tog mig ca 2 timer at uploade ovenstående, så jeg besluttede at skrive resten når vi kom hjem.

onsdag den 4. april 2012

2 dage mere er gået

Og hvad er de så gået med? Ikke noget jeg har prøvet før - nemlig passet og plejet en syg kone/Lone. Hold da op hun har været dårlig og er det sådan set også lidt endnu. Men jeg ser en bedring.

Det bliver hun så gu' også nødt til, for vi skal på Påskecamping i Søndejylland.

Jeg har i dag pakket Simon og Anne Cathrines Camplet, som vi sætter af hos dem i Odense på vejen over Fyn, inden vi drager til DCU's campingplads i Kollund.

DCU's campingplads i Kollund

Bilen er så småt også pakket, med mere end vi havde regnet med! Jennifer skulle have være på Spejderlejr i Påsken, men det er hun slet ikke rask nok til. Ondt i halsen og snotforkølet. Så skal man ikke ud og ligge i telt i 5 dage, så hende sætter vi af hos hendes far på Amager på vejen. De er heller ikke helt på toppen, men de ville tage i sommerhus på Stevns.

Så alt i alt, blev det en rigtig WIN WIN situation.

Bilen er også pakket med ekstra tæpper, varmetæppe, varmeblæser, vandkedel og varmedunk - og så mig, så er jeg sikker på at Lone kan holde varmen :-)))

Jeg regner med at opdatere bloggen her, fra campingpladsen. Det vil sikkert besvare nogle spørgsmål, som du sikkert har!!!


GOD PÅSKE





mandag den 2. april 2012

Så fandt jeg det!

Det har indtil nu været sådan, at man kun har kunnet skrive en kommentar på min blog, HVIS man have en google mailkonto eller lignende. Det har jeg aldrig brudt mig om, men jeg har indtil nu ikke kunnet finde steder, hvor man slog denne spærring fra.

Det har jeg nu, så nu kan alle skrive på min blog. Så velkommen....

P.S. Så er den kun 3 dage til Påskeferien :-)

søndag den 1. april 2012

13 meter i sekundet

har været det største pust vi har fået i dag. Det gør nu ikke så meget det blæser i dag, bare det er stille på torsdag formiddag hvor vi skal sejle over. De har lovet ned til 6 s/m og det er ok.

Vi har meldt os ind i DCU og vi har fået vores nye campingkort. Det skal fornyes hvert år. I år har det fået et helt nyt udseende og navn.

Det ser således ud:



Ellers er weekenden gået med, for mit vedkommende afslapning i lørdags, hvor Lone var på arbejde fra kl. 8.00 til 20.30. Hun var godt smadret, da jeg hentede hende.

Jennifer og jeg gad ikke rigtig lave aftensmad, så det blev til en gang mannagrød. Det er nu heller ikke at kimse af.

I dag søndag lullede vi lidt længe, kørte en dejlig tur, hjem til en let frokost, hvorefter tiden gik med hygge. Kl. 14.30 var i biografen alle tre, hvor vi så den nye film "Lille spejl på væggen" en ganske underholdende film.



Jennifer har fået en gammel skolekammerat Katrine fra Allinge på besøg. Hun bliver her sikkert et par dage! Lige nu er der gang i "grinemaskinen". Dejligt....