lørdag den 15. september 2012

Lys over land

Så fik jeg sat den nye lampe op i Safir'en. Men inden da skar jeg sten ud af rigtig mange blommer. Lone var til strikkemøde og Jennifer sov - det gør sådan nogle unger jo :-)

Men som sagt lampen kom op



Mens jeg satte den op hyggede Lone og Scor sig



Nå ja jeg hyggede mig også lidt med Scor



Og sådan gik den lørdag.

Sov godt....




fredag den 14. september 2012

Efteråret nærmer sig

Når vi kan begynde at plukke de mange dejlige frugtet som naturen giver os, tja så er vi tæt på efterår. Denne utroligt smukke tid, der går nærmest ild i naturen - de mange flotte gyldne farver, der findes ikke noget smukkere.

Vi har i dag været hos Letten i Allinge for at plukke æbler og victoria blommer. Æblerne var desværre ikke rigtig modne endnu, men det var blommerne. Så vi plukkede, ved Lettens og Karolines hjælp ca. 8 kg. Af dem har jeg lavet blommegrød af ca 1/3 del. Den ser således ud(har taget halvdelen i en gladskål og sat i køleskabet). Resten af blommerne ryger i fryseren når stenene er taget ud.


 
Så er jeg også i gang med at koge oksekødssuppe på oksespidsbryst. Med det blæsende og kolde vejr vi har i dag, ville Lone snart gerne have suppe. Så vi har inviterer svigerne til på søndag til suppe gilde. Lige nu har jeg pillet suppevisken op, og suppen ser så sådan ud.

Dampende varm suppe

Sidste efterår fik vi et lille æbletræ, Discovery af nogle venner, og da det er et helt utroligt æbleår, var det velsignet med ikke færre end 12 æbler. Vi har måtte plukke et par stykke for at grenene ikke skulle knække. På billedet ses det lille træ forrest, bagerst et meget stor æbletræ, det har 2(to) æbler, hvoraf det ene er råddent :-(

Hvis du kliker på billedet får du det i stor størrelse. Så kan det ene æble godt ses
Lone er lige kørt, hun skulle på biblioteket til "strikke kom sammen" med Christel Seyfarth først til et foredrag og i morgen skal de mødes igen, og så skal der strikkes.

Vi har endelig fået den nye lampe til vores Safir. Den vejer stort set intet og så har den to lysstyrker. Den glæder jeg mig til at få sat op i morgen.



Ellers går min tid med at få www.camlet-safir.dk gjort bedre, alt hvad jeg laver ligger indtil videre bare på min egen computer. Det skal virke og være i orden før det bliver frigivet.

Nu vil jeg nyder freden og se lidt tv - golf måske. God aften til jeg alle.








torsdag den 13. september 2012

En våd dag

Der er ikke kommet en dråbe regn, så hvorfor en våd dag!

Jo ser du, jeg havde lovet at højtryksrense svigernes kældernedgang, da de gerne ville have malet den. Den var blevet lidt grøn af alger. De har fået lavet deres lille gård så flot med bede, blomster i krukker og hvide sten.

 
Men som sagt, så blev jeg temmelig våd af det her


Men inden da, havde jeg sat hylder op på Jennifers værelse - højt oppe! Gad vide om hun ikke bliver hys over det - men hun har selv bedt om at få dem derop


Jo ganske rigtig - hun blev ikke bare lidt hys - men meget hys. Men de bliver ikke flyttet.

Dagen i dag var også dagen hvor Jennifer skulle have hendes cornet. Hun er begyndt i Bornholmer Garden, og hun har valgt at spille på dette instrument. Hun strålede som en sol da hun kom hjem med den.


SØGES : Øvelokale lang væk fra Teglgårdsvej søges til ung pige, der skal lære at spille cornet.

Henvendelse til mig.


Lige nu (kl. 20.40) hvor jeg sidder og skriver dette, har Lone syaften. Men kun Letten er kommet, så jeg har serveret roulade(købt!) med flødeskum(hjemmelavet) og brombær syltertøj(hjemmelavet). Så de hygger sig, som altid.




 
 

onsdag den 12. september 2012

Fortelt

I mandags satte vi forteltet på Safiren. Vi var lidt spændte på hvordan det så ud og i hvilken stand det var. Vi havde slet ikke haft det oppe af posen. Glæden var stor, da vi tog det op - det var i en perfekt stand, næsten ikke til at se det var brugt.

Så skulle det bare sættes på vognen. Det var ikke det store problem, for os garvede campingfolk :-) Det var nu heller ikke svært, selvom det var første gang vi gjorde det.

Det ser sådan ud.





Det var dejligt at forteltet var i så god stand som det var, så jeg var en glad mand



Lone havde også fået sat forhænget op omkring toilettet, flot som alt det hun laver.


Svigermor og svigerfar kom naturligvis forbi for at se hvordan teltet så ud nu det var på. De er temmelig begejstrede for vores vogn - så nu er vi lidt bange for, at de kan finde på, at komme forbi og bytte den ud med deres vogn. ;-))

Så det har vi gjort noget ved!



Så nu må de nøjes med at kigge langt efter vores! (De har jo deres egen!)


Ok vi invitere på kaffe i vognen, og som altid var det hyggeligt når vi er sammen.



Vi har også været en tur i Kanondalen og plukke brombær og æbler, det var en pragtfuldt vejr.

 


Vi var en tur på stranden med Scor, det elsker han, specielt når han kan komme ud og bade. Bagefter skal han absolut rulle sig i sandet, og det bliver han jo ikke ligefrem ren af. Så han måtte en tur i badekarret da vi kom hjem. Det brød han sig ikke rigtig om, nok mest fordi, jeg kom til at grine, da han så sådan ud



Der var ikke meget hund, når først han er helt våd. Han så godt nok skæg ud. Han blev vist lidt sur på mig, så da han var tør gemte han sig bag Lone affaldsspand i systuen.



Hvis i ellers kan se hoved og hale på ham, det er efterhånden meget svært. Han ligner en gulvmoppe når han lige er blevet redt. Men dejlig - det er han. ;-)







mandag den 10. september 2012

Så er den oppe!

Så er Camplet Safir Klubben's hjemmeside oppe. Nu håber jeg bare på at jeg kan få fat i så mange de 188 Safir vogne, der er blevet bygget. Jeg har fået oplyst at 1 er brændt :-(

Så kender du nogle der har en Camplet Safir, så giv dem venligst linket til hjemmesiden.

Fortsat god dag.


søndag den 9. september 2012

Computerdag m.v.

I dag har vi begge gang i vores computer. Lone er ikke helt på toppen endnu, så det enden nok med vi ikke kommer på camping i denne omgang. Men vi har nydt at lave Safiren klar og vi er da heller ikke helt færdige. Vi har talt om, at sætte forteltet på den i eftermiddag. Vi har nemlig plads hvor den holder til det - lidt spændende at se....

Ellers er Lone i gang med at(forsøger) lave mapper I Galleriet på hendes telefon, så de over 900 billeder kan blive sorteret.

Jeg er ved at oprette en hjemmeside for Camplet Safir brugere. Jeg er faktisk nået ret langt, men siden er ikke på nettet endnu. Domæne navnet skal først lige registreres, det tager formentlig en 5-6 dage. Men så skulle jeg også være færdig med hjemmesiden. Den ser indtil nu således ud.



Der bliver også tilknyttet et Forum, så brugerne kan skrive til hinanden. Det ser således ud lige nu.



Her til morgen fik Scor klippet negle, desværre blev den ene klippet lidt for tæt, så den begyndte at bløde. Det var svært at stoppe, så jeg ringede til dyrlægen. Han ville da gerne brænde det, men foreslog at vi gav ham en lidt stram forbinden på foden i en 3-4 timer, så ville det stoppe. Så det gjorde vi. Han syntes ikke selv han ser smart ud, så han gemmer sig under en stol.


Fortsat god søndag.