onsdag den 12. september 2012

Fortelt

I mandags satte vi forteltet på Safiren. Vi var lidt spændte på hvordan det så ud og i hvilken stand det var. Vi havde slet ikke haft det oppe af posen. Glæden var stor, da vi tog det op - det var i en perfekt stand, næsten ikke til at se det var brugt.

Så skulle det bare sættes på vognen. Det var ikke det store problem, for os garvede campingfolk :-) Det var nu heller ikke svært, selvom det var første gang vi gjorde det.

Det ser sådan ud.





Det var dejligt at forteltet var i så god stand som det var, så jeg var en glad mand



Lone havde også fået sat forhænget op omkring toilettet, flot som alt det hun laver.


Svigermor og svigerfar kom naturligvis forbi for at se hvordan teltet så ud nu det var på. De er temmelig begejstrede for vores vogn - så nu er vi lidt bange for, at de kan finde på, at komme forbi og bytte den ud med deres vogn. ;-))

Så det har vi gjort noget ved!



Så nu må de nøjes med at kigge langt efter vores! (De har jo deres egen!)


Ok vi invitere på kaffe i vognen, og som altid var det hyggeligt når vi er sammen.



Vi har også været en tur i Kanondalen og plukke brombær og æbler, det var en pragtfuldt vejr.

 


Vi var en tur på stranden med Scor, det elsker han, specielt når han kan komme ud og bade. Bagefter skal han absolut rulle sig i sandet, og det bliver han jo ikke ligefrem ren af. Så han måtte en tur i badekarret da vi kom hjem. Det brød han sig ikke rigtig om, nok mest fordi, jeg kom til at grine, da han så sådan ud



Der var ikke meget hund, når først han er helt våd. Han så godt nok skæg ud. Han blev vist lidt sur på mig, så da han var tør gemte han sig bag Lone affaldsspand i systuen.



Hvis i ellers kan se hoved og hale på ham, det er efterhånden meget svært. Han ligner en gulvmoppe når han lige er blevet redt. Men dejlig - det er han. ;-)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar