fredag den 27. juli 2012

Så blev det sommer!

Jeg har endnu ikke fået min stationære computer tilbage, men jeg er nødt til at skrive om hvad der er sket i de sidste to uger.

Først tog vi på en rigtig dejlig tur over Helligpeder og Vang. Vi havde naturligvis Scor med og han nød turen ligeså meget som vi gjorde.

Lone og Scor med Hammershus i baggrunden

Lones hortensia er efterhånden blevet rigtig flotte og hun fotograferede dem til at sætte på Fjæset

Foto Lone i gang
Ind imellem tager vi jo på en campingtur rundt på vores dejlige ø, det betyder så også, at der er ting der skal rengøres, bla. gulvtæppet. Så Lone startede højtryksrenseren og gik i gang, mens jeg holdt mig på behørig afstand for ikke at blive vasket.
Højtryks Lone i gang
Da Lone har lidt problemer med at gå for langt, så cykler vi ofte en tur. Problemer er bare at Scor også gerne skulle med. Jeg fandt en forretning på nettet, der faktisk havde en hunde cykel kurv som vi kunne bruge. Det ser sådan ud når vi skal på cykeltur.

Scor nyder cykelturen i fulde drag

Jeg har også været på nogle busture, blandt andet til Svaneke, her mødte jeg byens hestesporvogn

Hestesporvognen

Bussens navn var selvfølgelig Lone :-)



I søndags var vi til Lille Hundelegedag på DGI stadion, her mødte Scor hans bror Rocky. Det var en rigtig skæg oplevelse da de mødtes. Der var helt klart at de kunne genkende hinanden. De stod længe og kiggede hinanden dybt i øjnene og snusede til hinanden

Rocky til venstre og Scor til højre - tror jeg nok!
En helt anden ting er at Scor elsker frisk frugt, bla. er han helt vild med vandmelon

Mums vandmelon med gaffel
I går var vi sammen med Lones mor og far på en dejlig køretur igen. Denne gang besøgte vi jenterne og bagefter kørte vi til Slaus stene. Et sted jeg først hørte om i denne uge. Winnie og Kurt kendte dem godt, så jeg fik historien om dem.

Det var meget varmt
Jeg tog tog adskellige billeder af de flotte stene, men vil her kun vise et par stykker af dem. Jeg kan kun anbefale et besøg der.

Selvportræt af Hans Schouw Andersen, kaldet Slau

Rigtig flot hugget Hammershus

Forresten, så var jeg også blevet mobilpungsyerske i den forløbne uge. Jennifer
havde fået en pung der var for lille i åbningen, så Lone måtte lave den om, men hendes fingre kunne i sy igennem pungen, så det måtte jeg.

Det VAR meget hårdt at få nålen igennem

Temperaturen i dag nåede 31,1 grader klokken 16,46

God aften til alle.



torsdag den 26. juli 2012

Snart tilbage

Hallo alle.

Jeg har ikke skrevet noget i en uges tid, det er ikke fordi der ikke er sket noget, tværtimod - men desværre er min computer gået ned og send til garanti reperation ovre. Jeg forventer den er tilbage i løbet af denne uge.

Så vil der blive opdateret med en masse spændede ting og gode billeder.

Så hold endelig øje med bloggen.

God dag

P.S. I går eftermiddag nåede temperaturen op på 32,7 grader her. Lige nu kl. 10.00 er den på 25 grader. God varm dag til alle.