lørdag den 2. juni 2012

Konen forkæler mig!

I går gik Lone, med min sparsomme hjælp, igang med at klippe stof til min egen middelalderdragt.

I dag er hun i fuld gang med at sy den sammen, jeg har allerede prøvet det ene bukseben og den venstre halvdel af selve kjortlen - jeg behøver næppe fortælle jer, at det passer perfekt.

Fuld gang i syningen

Så er den ene side klart, resten er klippet til.
Stoffet er hør, og farverne er velvalgte ud fra informationer om hvilken farver der blev anvendt til den plads jeg indtager i samfundet og i min guidning.

Mens Lone syede hyggede Helene og Scor sig i en stol. Helene så fjernsyn og Scor - tja han lullede....



Fortsat god weekend.



fredag den 1. juni 2012

Så blev det fredag

Tiden siden i onsdags er bare fløjet afsted - gad vide hvorher!

Nå - men vi fik jo vores lille dejlige hund Scor i onsdags. Han er en rigtig lille hyggegøj overfor alle hunkøns væsner, men absolut ikke over for mig eller andre hankønsvæsner. Det har været en rigtig øv-oplevelse, ikke at kunne komme ham nær - han flygter hvergang og når jeg endelig har ham så er han ikke spor tryg. Vi forsøger nu at det er mig, der står for alt(næsten) det gode i håb om det bliver bedre. Vi talte om at han måske havde oplevet noget dårligt med en mand, men kunne ikke rigtig se hvordan det hang sammen, for når vi besøgte ham hjemme var der ingen problemer, de kom først da vi hentede ham.

Scor på hans pudde under sofabordet.

Flemming og Jane bersøgte os(Scor) i går og pludselig sagde Flemming "Jeg tror han har været ude for en dårlig oplevelse hos dyrlægen"

Død over bæveren - jeg ved ikke om det ikke er en hadegave - den kan pive...
Det havde han sikkert ret i fordi det var først efter han havde været hos dyrlægen og blevet chippet og vaccineret det skete, men vi kunne se det var en kvindelig dyrlæge han havde været hos.
Vi fik Jennifer til at spørge Patrick(der hvor han kommer fra) om der måske skulle have været en mand indblandet hos dyrlægen. Patrick fortalte at det var en kvindelig dyrlæge der havde undersøgt ham, men en mand der havde chippet og vaccineret ham.

Voila - sagen opklaret, så nu skal han bare have tillid til mig og mænd i almindelighed.

Jeg luller lige lidt i min kurv.
I øvrigt har der slet ikke været problemer med at han flyttede ind hos os. Første nat sov Helene og Jennifer sammen med ham i stuen, det meste af natten sov han på Helenes hovedpude.

Næste nat sov han alene i hans kurv - tror vi - helt uden piv eller problemer, bortset fra et par søer hist og pist, men også en på den avis vi havde lagt til formålet.

Alt i alt er han er rigtig dejlig og nem hund, der også tisser og gør stort når han komme ud på haven.


tirsdag den 29. maj 2012

Så gik den Pinse

Vores pinse blev i år noget anderledes end vi havde kunnet forudse!

For det første havde vi ikke Jennifer med, hun var/er stadigvæk i London med hendes far, på den tur han gav hende i konfirmationsgave. Dernæst er Lones helbred ikke godt, p.g.a. store smerter.

Men vi besluttede at tage på Pinsecamping sammen med Jane og Flemming, som sidste år, på samme campingplads, Dueodde Familiecamping. Vi tog afsted torsdag sidst på eftermiddagen og vi slog vores dejlige Paradiso Compact op på den plads vi havde aftalt med Jane og Flemming.

Så er vi klar

Palle - øh Paradiso alene i verden

Rævesøvn i 23 graders varme med dyne på !!!!!

Desværre er Paradisoen ikke så stor at der er plads til Jennifer i vognen, så hun sov på en drømmeseng i forteltet, hvilket hun var godt tilfreds med. Jennifer skulle være i skole fredag kl 12, de har haft emne uge, og de sluttet med en udstilling. Vi så denne om eftermiddagen. Kl.18.30 kørte vi hende til Færgen og vi tog tilbage til Dueodde, hvor Jane, Flemming og Keschia sad klar med lækker pizza til os alle.

I sagde I ville være her kl. 19.00 nu er den 19.04!
 Og så gik Pinsen ellers med råhygge, mange dejlige timer med vores rigtige gode venner.

Morgenmad i det skønne vejr
Vi fik også tid til en dejlig Pinsefrokost med hvad dertil hører.

Hvor ser du godt ud Fru Mortensen
Lørdag aften var der jo MGP, det måtte vi se. Sikken en gang L***, godt vi gik i seng inden afstemningen, også når vi hørte Flemmings omtale dagen efter - pas på blodtrykket Flemming ;-)))

Så er scenen sat til MGP
  Nå ja, søndag over middag var jeg lige en tur på Hammershus med 200 svenske folkedansere.

En lille del af de 200 folkedansere, flot skue
Vi havde besluttet os først at tage hjem tirsdag, men da vi så vejrudsigten for tirsdagen, pakkede vi sammen om mandagen og tog hjem. Og nu i skrivende stund kan jeg se det var en rigtig klog beslutning.

Jeg har nået at slå græsset inden regnen kom.