tirsdag den 29. maj 2012

Så gik den Pinse

Vores pinse blev i år noget anderledes end vi havde kunnet forudse!

For det første havde vi ikke Jennifer med, hun var/er stadigvæk i London med hendes far, på den tur han gav hende i konfirmationsgave. Dernæst er Lones helbred ikke godt, p.g.a. store smerter.

Men vi besluttede at tage på Pinsecamping sammen med Jane og Flemming, som sidste år, på samme campingplads, Dueodde Familiecamping. Vi tog afsted torsdag sidst på eftermiddagen og vi slog vores dejlige Paradiso Compact op på den plads vi havde aftalt med Jane og Flemming.

Så er vi klar

Palle - øh Paradiso alene i verden

Rævesøvn i 23 graders varme med dyne på !!!!!

Desværre er Paradisoen ikke så stor at der er plads til Jennifer i vognen, så hun sov på en drømmeseng i forteltet, hvilket hun var godt tilfreds med. Jennifer skulle være i skole fredag kl 12, de har haft emne uge, og de sluttet med en udstilling. Vi så denne om eftermiddagen. Kl.18.30 kørte vi hende til Færgen og vi tog tilbage til Dueodde, hvor Jane, Flemming og Keschia sad klar med lækker pizza til os alle.

I sagde I ville være her kl. 19.00 nu er den 19.04!
 Og så gik Pinsen ellers med råhygge, mange dejlige timer med vores rigtige gode venner.

Morgenmad i det skønne vejr
Vi fik også tid til en dejlig Pinsefrokost med hvad dertil hører.

Hvor ser du godt ud Fru Mortensen
Lørdag aften var der jo MGP, det måtte vi se. Sikken en gang L***, godt vi gik i seng inden afstemningen, også når vi hørte Flemmings omtale dagen efter - pas på blodtrykket Flemming ;-)))

Så er scenen sat til MGP
  Nå ja, søndag over middag var jeg lige en tur på Hammershus med 200 svenske folkedansere.

En lille del af de 200 folkedansere, flot skue
Vi havde besluttet os først at tage hjem tirsdag, men da vi så vejrudsigten for tirsdagen, pakkede vi sammen om mandagen og tog hjem. Og nu i skrivende stund kan jeg se det var en rigtig klog beslutning.

Jeg har nået at slå græsset inden regnen kom.



3 kommentarer:

  1. Ser ud til I har hygget jer lige så meget som os. Godt I endelig fik påskefrokost. Hvornår skal I så have pinsefrokost?? tihi.

    SvarSlet
  2. Ja vi hyggede og rigtig meget, og Letten ikke mobbe - det er rettet til PINSEfrokost. ;-)))))))))))

    SvarSlet