torsdag den 21. juni 2012

Øv dag!

Dagen i dag er en rigtig øv dag for Lone. Den korte tur vi i går gik halvvejs rundt om Lilleborg, har bragt hende i en total kropslås, for at blive i Harry Potter sprog. Det første hun ville have til morgen var en Dolol, et morfin lignende middel. Når hun beder om sådan en fra morgenstunden, så ved jeg at hun har mange smerter. Jeg håber jeg senere kan få hende ind på massagebriksen og få løsnet lidt op.

Ellers var vi jo i går til sæsonafslutning på spejder med Jennifer. Det var samtidigt Jennifers sidste møde, da hun har besluttet hun vil holde en pause fra spejder. Det var hyggeligt med bål og snobrød.

Der snittes snobrøds pinde
Jubii pakkeposten har lige været her med vores nye bagemaskine, jeg vender tilbage senere....

Så blev det første franskbrød bagt. Den nye Kenwood bagemaskine er super nem at bruge, og så ved du hvad der er i dit brød!

Sådan ser der ud

Det ser helt fint ud, men det blev lidt "hulrøvet", jeg har formentlig kommet lidt for meget vædske i eller for lidt mel. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, men mel er ikke bare mel. Smagen fejler ikke noget skal jeg hilse og sige. Mums....

Godt nok har Lone ondt i kroppen, men hovedet fejler ikke noget. Hun har banket mig i Wordfeud med 152 point - surt :-))) Jeg har bedt en re-match, men den har hun ikke svaret på endnu!

I aften står den igen på grill, har i SuperBest fundet et godt stykke gris som marineret Gyros/hvidløg. Dertil skal vi have grøn salat.

Skulle nogle af jer have en brænder til vores lille gasapparat, ville vi være glade. Vi mangler det nemlig. Vi er begge blevet skilt til et sådant apparat, men begge mangler brænderen - såååå

Det ser sådan ud


God aften til jer alle.

onsdag den 20. juni 2012

På den Lille Borg

I dag skulle Scor vaccineres for anden gang. Vi var lidt spændte på hvordan det ville gå. Fordi første gang havde han fået en skræk for mænd. Så glad var jeg da det var en kvindelig dyrlæge der skulle vaccinere ham - lidt egoistisk ja....

Men det gik over alt forventning. Hun var super sød, og virkelig forstående for Scor. Efter hun havde stukket ham kælede og nussede hun med ham, så det var helt fint. Han forsøgte heller ikke at flygte. Dejlig oplevelse.

Ellers lavede vi i dag en af vore små udflugter, som vi holder så meget af. I dag gik turen først til Lilleborg, hvor Jennifer læste om borgen på de opstillede standere. Turen gik også rundt om borgen over træbroen, igennem skoven.

Det var en pragtfuld tur - igen. Her nogle billeder fra turen.

Lilleborg fra skovsiden
Træt lille hund

Efter Lilleborg kørte vi til Ekkodalen for at afprøve om ekkoet stadigvæk virkede. Det gjorde det. Det var også dejlig at se alle de mange køer, Skotsk Højlands, gå rundt med deres mange kalve.

Herfra prøvede vi ekkoet.
Er der ikke bare skønt i Ekkodalen!

I aften skal vi dobbelte grille!!! Vi har lidt grillben til overs fra i går, dem spiser vi om lidt. Så kører vi Jennifer til spejder. Senere kommer vi til og spiser "grill" mad der også. Alle forældre er inviteret dertil. Mere om det i morgen.

God aften....

tirsdag den 19. juni 2012

Uvejret den 18.6.12

Jeg kan aldrig mindes at have set et så voldsomt uvejr som vi havde i går aftes. Det regnede omkring 14,4 mm på ca. 8 minutter.

Det var så voldsomt at hverken tagrender eller kloarker kunne tager vandet. Vi havde en lille å i kælderen fra væggen ved en udvendig kloark, hen over gulvet og ned i kloarken der.

Vejret så således ud:





Det var gårdsdagens vejr, hvor jeg så ikke kom på Hammershus.

I dag har vi været på biblioteket hvor jeg havde hentede bogen "Pirater og Patrioter" om De Bornholmske Kapere 1807-1814. Bestilt tid hos dyrlægen til vaccination af Scor i morgen. Henter min cykeltrailer i Knudsker. Hentet grillstativ og dækken til Weberen. Fået tallene fra min sidste blodprøve, de var som sædvanligt helt fine, kun var koleterol tallet steget lidt, det lå sidst på 3,5 denne gang var det steget til 4,7.

Været et tur ude i det dejlige vejr(ups der smuttede lige en softice i Aakirkeby)

Jeg er lige kommet hjem fra Hotel Griffen, hvor jeg gav de nordmænd der ikke kom på Hammershus i går, fortællinger om Hammershus, i en times tid. Sjovt at prøve formidling på denne måde også. Det var en pensionist klub fra en chokolade fabrik i Tronheim.

Sov godt alle - store som små.


mandag den 18. juni 2012

En ny spændende uge er startet

Det er ikke hver uge der starter lige godt, denne mandag må siges at være en af de bedre.

For det første havde Jennifer forstået meldingen om, at jeg samlede alt sammer der lå og flød på hendes værelse, når hun var kørt i skole, for at køre det på forbrændingen Bofa. I skulle have set et flot værelse her til morgen da hun var kørt i skole. Spændende om det kan holde - hvis ikke slår den store stygge sorte skraldepose mand til - hver morgen.

Hun har et lille job på skolebiblioteket, desværre havde vi ikke fået lavet et frikort til hende. Den klarede Lone i formiddags, så der var lige 343 kr retur til Jennifer senere på måneden. Det måtte hun fejre, så hun kørte i Tiger og købte lidt slik og chips :-))

Til frokost kørte vi en tur på cykel til Galløkken med madkurv. Det var en dejlig tur.


Jeg havde naturligvis min nye lille kinesiske fremstillet 70 cm/2 m amatør håndstation med. Jeg havde lavet en aftale med OZ1KM, Kent om vi skulle prøve en snak, så han kunne bedømme det han hørte. Han var fuld tilfreds med kvaliten af radioen - og så kan jeg også godt være det. Tak Kent.

Hjemme igen gik jeg i gang med lede efter en ny bagemaskine, den gamle døde for godt et år siden, så nu SKAL jeg have en ny. Det smager meget bedre og er uden alt muligt tilsætning, det brød man selv bager. Efter at have kigget på diverse test faldt valget på denne Kenwood.


Jeg må indrømme at jeg er stor tilhænger at Kenwoods produkter, selv min amatør kortbølge radio er af mærket Kenwood. Jeg kan godt klare at blive drillet med at jeg sender på en køkkenmaskine - men den virker og den holder.....

I aften skal jeg have min første aftentur på Hammershus, ikke med skolebørn, men med en voksen gruppe af nordmænd, det glæder jeg mig rigtig meget til. Også fordi jeg for første gang skal bruge min nye middelalderdragt, den som Lone så dygtigt har syet til mig. Det sidder rigtig godt og så er den hammerflot - og i det rigtige stof(hør) og i de rigtige farver.

Tak min skat.



Forresten - naturligvis skal vi grille igen i aften, og spise udenfor, som vi har gjort hver aften siden den 4. juni. Nå ja med en aftens undtagelse, fordi vi ikke har en paraflaks jeg kan stå under og grille. Det tisregnede....

Vi skal have jalapenos hakkebøf og kold kartoffelsalat.

God aften til jer alle, på denne dag hvor temperaturen nåede op på 27.9 grader kl. 15.49

ØV turen i aften aflyst p.g.a. vejret. Jeg tager det bare i morgen på deres hotel, har vi aftalt. Så vil jeg nu læse Harry Potter og nyde tordenvejret.




søndag den 17. juni 2012

Store små hunde legedag

Så blev det søndag, og kl 12.00 i dag tog vi Scor med op på DGI Stadion, hvor der er småhunde legedag. Alle hunde til og med 35 cm over skuldrene er velkomne.
Der var ialt 20 hunde i dag, mest chihuahua men også langhåret gravhund, mini collie, pomeranien, mini schanuzer, pekingesere, brison havanese og shih tzu. Alt i alt en blandet flok.

De hyggede sig gevaldigt, med leg og snusen. Vi mennesker havde det også ganske fornøjeligt og snakken gik livligt.

En ting fandt vi ud, vi vidste det faktisk godt i forvejen, chihuahua pisser overalt og på alt. Det fik flere af dem der sad på græsset at føle. De er ganske forfærdelige med dette.

Her nogle billeder.








Ellers er grillen tændt, de nye kartofler er kogt, blomkålhovedet er også ved at være færdig.

Forresten - Lone fik lyst til boller til aftenkaffen, så jeg bagte lige en plade. Jeg ved ikke om jeg skal indrømme det, men jeg har ALDRIG været god til at bage - før jeg mødte Lone :-)))



God aften til jer alle.