lørdag den 3. marts 2012

Så blev det weekend.

Hej igen.

Ja de sidste par dage har jeg ikke fået skrevet på min blog - jeg har ikke haft tid! Så er det du sikkert spørger dig selv "Hvordan kan en på efterløn ikke have tid?"
Svaret er såre simpelt, jeg har været på arbejde torsdag og fredag.... Jeg har ind imellem et job som demonstra - tja hedder det nu -trice eller -tør! Jeg ved det ikke, men jeg er altså i SuperBest på Store Torv og demonstrere forskellige ting. I torsdags var det Fiskenugget og Fiskefileter. I går fredag var det Knors Bag of Taste.



Jeg nyder virkeligt det job. Jeg får talt med en masse dejlige mennesker, nu er det jo ikke fordi jeg taler så meget - siger Lone - så det er en rigtig WIN WIN situation, at få lov til det.

Ellers har vejret jo været rigtig skønt de sidste par dage, høj sol og masser af varme - dejligt. Her til morgen er det dog frostvejr, men solen skinnen fra en skyfri himmel. Så det må blive en god dag.

Lone er taget på arbejde - og i dag skal jeg rigtig fise den af i sofaen. Jeg har jo to, nej tre dages NCIS og NCIS LA jeg ikke har fået set - så kan I have en rigtig dejlig lørdag.






P.S. Tjek lige Lones blog, hun er blevet færdig med min trøje. Den er noget af det flotteste og sejeste jeg nogenside har set. www.charmetroldens.blogspot.com


tirsdag den 28. februar 2012

Så gik den tirsdag - næsten.

Og jeg er alene hjemme. Mine to piger er taget til hvert deres fritidssyssel. Jennifer til porcelænsmaling i Ungdomsskolen og Lone til sy-, strikkeaften med Sypigerne.

Dagen har stået i totalt afslapningens tegn. Der er blevet snakket indretning af haven, bedenes udformning og placering. Hvilke krukker hvor, pergola og postkassens placering. Set Horton, NCIS og Ejendoms Jomfruer. Lone har strikket et par strømper og jeg har spillet ordjagt - jeg vandt igen :-))

Måske skulle jeg tænde min kortbølge radio for at høre om der var nogle spændende mennesker ude i den store verden, jeg kunne tale lidt med - måske en gammel kending.

Min Kenwood TS-2000
 
Det får min samvittighed til at prikke til mig - jeg har slet ikke haft åbnet for Skype og snakket med min gode ven Kjeld i Fårevejle... - det var ikke godt.

Lidt fornuftige har jeg da fået lavet. En brochure til klinikken er blevet færdig og printet ud. Nu skal den så bare deles ud.

For og bagside af brochuren


Nå ja, jeg har flyttet min vejrstation, da det kneb med at signalet fra den kunne nå modtageren her inde i stuen.
 
Vejrstationen sidder nu højt til vejrs.




søndag den 26. februar 2012

Søndags cykel tur.

Vi har i dag spist frokost i haven for første gang. Solen skinnede og der var skønt på vores terrasse, så vi måtte naturligvis spise der.



Efter frokosten tog vi på alle tiders dejlige cykeltur. Lidt meget off-road, når man som mig kører på en citybike. Lone kører på mountainbike så hun har ingen problemer.

Så offroad var vi.

Her vender vi ved lufthavnen.

Men turen var rigtig dejlig, igennem Robedale, ud til lutfhavnen, igennem Stampen og Galløkken tilbage til Teglgårdsvej. Ialt 12 km. Så nu flader vi lidt ud i sofaen og drikker en kop the.

Så smukt var der på Galløkken - bedøm selv hvad der er smukt - jeg ved det godt <3