lørdag den 10. marts 2012

Camping - hvor ta'r man hen?

Det var det spørgsmål vi stillede os ved lørdagsfrokosten i dag. Vi har talt om mange steder, men vi har ikke rigtig fundet ud af hvor vi tager her.

Lone fik så den, jeg nødt til at side det, geniale ide, at oprette en gruppe på Facebook hvor vi kunne stille spørgsmålet: "Camping - hvor ta'r man hen?"


Vi kunne godt selv have ledt på nettet på diverse campingsider, men vi ville hellere selv styre den, og lade alle komme til orde med deres erfaringer og oplevelser rundt omkring i europa.

Så nu er vi spændte på at se hvad det fører med sig.

Ellers er dagen gået med afslapning, da vi endelig stod op midt på formiddagen :-))
Lone er nu kørt afsted for at hjælpe en bekendt med noget syning tror jeg det var. Jeg har set et afsnit af NCIS LA, og nu triller der små hvide bolde henover skærmen :-O

torsdag den 8. marts 2012

On-line igen

Så virker mit webcam fra fuglefoderhuset og vejret igen.

Det software jeg brugte var FREE - ja godmorgen min bare - i 14 dage, så ville de have penge, mange penge for det. Så nu har jeg fundet noget nyt software som er FREE, men I må finder jeg i diverse reklamer m.v. rundt om det.

Det kan også tilkøbes, så reklamer mv. forsvinder, men indtil videre er som I ser det her:

www.ustream.com/channel/vejret

Som det ses, er kvalitetn også lidt bedre. Så det er en WIN WIN....


God "vinterdag" til jer alle :-)

tirsdag den 6. marts 2012

Mine piger....

er ikke hjemme i aften. Lones sypiger skulle have været her, men det blevet lavet om. Så jeg forventer da, at de kommer på næste tirsdag.

Jennifer er kørt i Ungdomsskole og så sidder jeg her alene - ikke fordi jeg beklager mig over det, slet ikke. Skulle måske lige spille en gang Ordjagt på nettet :-)

Dagen i dag har været en rigtig "kontordag" med oprydning og indsætning af diverse papirer i de rigtige mapper og så videre - altså ret trivelt....

Eneste oplivende moment var aflæsning af fjernvarmen, 19,7% mindre forbrug end forventet p.t., det kan man da ikkke klage over vel! Nu har vinteren jo heller ikke været så kold som sidste år, men alligevel.

Hvis I har glemt hvordan det så ud, så se lige her:


























Ellers har vi ved aftensmaden snakket - mad - til Jennifers konfirmation. Lige pludselig bliver det den 4. maj.

God aften til jeg alle derude i cyberspace....




søndag den 4. marts 2012

Så gik weekenden

Og den gik ganske dejligt, selvom Lone var på arbejde 6 timer i lørdags. Vi hyggede med en dejlig frokost da hun kom hjem. Så tog vi en slapper, fordi vi om aftenen skulle til middag hos nogle gode venner.

Se det blev en rigtig hyggelig og dejlig aften vi havde, super god vil jeg påstå. Klokken blev da også over midnat før vi kom hjem og i seng - og vi kunne ikke falde i søvn :-(

Vi sov lidt længe søndag morg.... øh formiddag, så det blev til en lækker brunch med youghurt, ristede cocktailpølser, bacon og scramble æg - lækkert.

Vi tog også en rigtig dejlig cykeltur, ja hvor tror du vi cyklede her?


Klik på billedet for at se det i stor størrelse, og så vil du sikkert opdage det der røber hvor vi er henne.