torsdag den 1. november 2012

Jubii

Så fik jeg min nye telefon, det vil sige jeg fik den kl 12. Så du kan nok forstå at jeg har haft travlt hele eftermiddagen. For selvom det er en Samsung så er det noget anderledes end min S2.
Jeg lover at jeg nok skal opdateret min blog i morgen.
Dette er skrevet fra telefonen.
God aften til jer alle.

onsdag den 31. oktober 2012

Øv ikke i dag..

Det blev så alligevel ikke i dag jeg fik min nye mobiltelefon :-(  

Jeg kan se på Track& Trace, at den kom til Københavns Postcenter kl. 00.16 i nat. Så om alt går som det skal, har jeg den i morgen.

Hver 3. måned går jeg til Fodterapeut fordi jeg har diabetes 2, og det skal jeg i morgen formiddag, men heldigvis skal Lone først møde kl 11, og så er jeg hjemme igen - det ville være pokkers ærgeligt ikke at være hjemme når postmand Per kommer med den. Jo han hedder Per, vores pakkepost. Vi har en aftale med Post Danmark om, at pakker godt må afleveres et bestemt sted, hvis vi ikke er hjemme, så jeg skal nok få den.

Lones lille bærbare tror jeg, at jeg er ved at få styr på netop nu - håber jeg, det ser i hvertfald lovende ud.

På grund af meget store smerter er Lone allerede gået i seng nu. Så jeg håber hun har det meget bedre i morgen tidlig.

Godt nat til jeg alle - når det bliver jeres tur til at gå i lullen.



tirsdag den 30. oktober 2012

Forresten......

Forresten - jeg regner med at få min nye mobiltelefon i morgen. Det lykkedes for Telecare efter at have haft den sendt over 4 gange, at se fejlen på min Samsung Galaxy S2, så nu har jeg hævet handlen, jeg får min penge tilbage og så har jeg købt den nye Samsung Galaxy S3.

Sådan ser den ud.



I dag er det Lones fødselsdag...

Mandag blev en forholdsvis stille dag. Lones lille computer ter sig rigtig dårligt, så jeg brugte nogen tid på at "lege" med den i går - men nåede ikke så langt som jeg havde håbet.

I dag har vi/gør stadigvæk fejre/t Lones fødselsdag. Vi hyggede os til morgenmaden. Så da Lone tog på arbejde gik jeg i gang med at gøre huset rent, bage boller og lave lagkage. Svigerne kom til eftermiddagskaffe, så jeg havde travlt. Så travlt at jeg ikke kom til "fedtnisse" træning i dag :-(  men sådan var det.

Da de kørte tog de Scor med, svigerfar ville gå en tur med ham i skoven, han trængte sikkert også til det, over på lagkagen - ikke sandt svigermor? :-)

Vi hyggede rigtig med svigerne, og lige nu er sypigerne her, det vil sige det er kunne Bitten der er her. Letten er kommet til skade med det ene ben, så hun kan ikke køre fra Allinge og da hun og manden skal på indkøbstur i Jylland på torsdag, valgte hun klogeligt at blive hjemme.

Ellers har jeg i går igen plukket tomater, 4 stykker blev det til, og der er flere endnu, men de når nok ikke at blive modne.



I går skrev jeg om den cykel Lone har strikket. I går begyndte hun at montere den. Det ser sådan ud. Sjov idè....



Nu er jeg noget spændt på om svigerfar lørdag eller søndag møder op med et fuldvoksent rådyr - han spurgte da ihvertfald om vi ville have et. Nu har jeg ham stærkt mistænkt for, det er fordi han gerne vil have, at jeg inviterer ham på dyreryg :-)  men det er også ok.



søndag den 28. oktober 2012

Denne weekend uden Bisoner!

I fredags kørte jeg Lone på arbejde, tog Scor med i bilen og så kørte vi ellers i Nordskoven og gik den lange "harehop" tur - den tog ca. 45 minutter. En tur til SPAR i Hasle for at købe ænder, dels til Motensaften men også til Juleaften, for så er det nemlig gjort!

Jennifer blev kørt til Færgen, da hun skulle en tur til hendes far på Amager.

Lørdag fik jeg en sms fra Cai, han mente vi nok skulle ud og spille bare 9 huller golf i det gode vejr - for det var rigtig godt vejr, omend det var lidt koldt. Men vi kørte afsted til Rø, hvor Lone satte mig af, og hun kørte så til Letten i Allinge til nogle timers tøse hygge.

Vi spillede 12 huller på knapt 3 timer og vi gik ca. 5 km på denne tur.

Om aftenen hyggede vi! Jeg lavede en rigtig god wienerschnitzel med "der ganze svineri" til - mums det var godt. Vi blev så mætte, at vi ikke kunne spise de æbleskiver vi havde beregnet til aftenteen, så de stod over til i dag.

Som jeg skrev tidligere, sov vi længe. Men ved 1-tiden var vi lidt sultne, så vi varmede æbleskiverne, Scor ville også smage så det fik han lov til

Jeg kan ikke få hul på.....
Nu er det sådan, at når han får sådan noget stor i munden, så ved han ikke rigtig hvordan han skal få hul på det, det ser hyleskægt ud....

I eftermiddag skulle vi til Aakirkeby til Bornholms Snapselaug efter nogle tørrede ting til vinteren snapse. Vi fortsatte videre til Snogebæk og Balka Strand, hvor vi gik en tur med Scor på stranden. Han kan ikke forstå det der vand, der kommer imod ham, og så forsvinder det igen - hvorfor vil det ikke lege med mig?

Bliv her så!

Op gennem klitterne og tilbage til bilen



På vej hjem kørte vi igennem Almindingen og "Christian X vej", for nu ville vi se  bisonokserne der. Desværre gemte de sig langt væk, tror sig pokker, med alle de biler der kørte på vejen. Men turen i skoven fejlede ikke noget, se selv



Hvis du kigger godt efter kan du midt i billedet, i hegnet, se et rådyr.

Sådan ser de ud de europædiske bison i Almindingen


Se mere om projektet her Bison i Almindingen

Og nu sidder Lone og færdigør en hundetrøje hun har strikket, det er i størrelse XS, altså i Chihuahua størrelse. I foregårs strikkede hun en cykel... Ja du læste rigtig - en cykel. Den skal monteres i morgen i Strikkestauan, og jeg skal nok tage nogle billeder så du kan se den færdig. Lidt skørt men sådan er Lone og hendes chef...

Elsker dig min skat 





God vintermorgen....

Så gik vi til vintertid - og det benyttede vi os af - sov rigtigt dejlig længe.

Har du husket at stille uret 1 time TILBAGE?

Så nu vil vi nyde vores morgenmad med hjemmebagt franskbrød. Så I må vente til i eftermiddag med en fyldestgørende opdatering af min blog.