lørdag den 12. maj 2012

Frokost i det grønne

Dagen blev nu ikke så ringe enda :-)

Lone ringede fordi hun syntes vi skulle spise frokost sammen - i det grønne, så det blev det. Jeg lavede en lækker frokost med æg, benfri sild, stegte hvidløgsmarinerede tigerrejer og flutes, hakkebøf med bløde løg og spejlæg. Vi delte en Hvedeøl og en par havtornsnapse.

En rigtig dejlig frokost ved Blokhuset i Robbedale, et sted jeg i øvrigt aldrig har været.

Lækker frokost i det grønne

Til aften fik vi bare en gang karrysuppe med flutes og så åd sofaen os begge til lidt golf, strikketøj og animal planet på tossekassen.

Og nu er det sengetid - Lone skal på job i morgen kl. 7.00 til kl. ??

Sov godt alle mand - og kvinder......

God weekend

Så startede weekenden og for nogle af os ER det weekend, for andre ikke. HUSK på det er Mors Dag på søndag, ikke din kones dag! Men derfor kan du jo godt forkæle hende, hvis børnene skulle glemme det - nå ja hvis hun da ellers ikke er på arbejde hele weekenden!

Det er Lone, så jeg må vente med at forkæle hende til senere. HUSK på at SuperBest i Nord har blomstermarked her i weekenden, og i kære børn(mand) kan købe en rigtig flot buket blomster der, til kun 125 kr., siger Lone. Så der er ingen undskyldning for ikke at gøre det.
En helt anden ting

Denne blog startede jeg den 20 januar i år og på nuværende tidspunkt har der været 2.443 sidehenvisninger - jeg er temmeligt overrasket over at det er så mange. Det ansporer mig i den grad til at skrive videre på den. Derimod kniber det lidt med min madblog, tak for rappet Bitten, jeg skal se om komme i omdrejninger der også.

Den sidste tid har været meget travlt, dels har vi kunnet se vores have komme op, dels har der ligesom været en konfirmation der har taget meget af min tid - gad vide hvordan jeg fik tid til at gå på arbejde i sin tid!!!!

Nu skinner solen fra en skyfri himmel, det blæser 11 m/s og det er kun 8.8 grader varmt - så mon ikke jeg bare skulle hælde en kop kaffe op og se om der skulle være golf på tossekassen.


Klik her for at se Vejret i Rønne

God weekend til jeg alle.


Fredag aften kørte vi lige en lille tur og jeg fik dette smukke billede


Taget på Kysvejen


fredag den 11. maj 2012

Sikken nat...

Spørg lige om Jennifer blev glad da hun fik computeren at se her til morgen! Jeg fik fat i den lokalt i går, lidt dyrere end beregnet.

Hun havde veninder på besøg i går aftes, så da fik hun den ikke. Lige nu står den op opdaterer windows m.v. Det er en rigtig god og flot computer med 17,3" skærm.


Gang i opdateringer

Ellers var det noget af et regnskyl vi fik i nat, min regnmåler sagde 20,1 mm efter midnat. Jeg er sikker på det hele kom på en gang, vi vågnede da ved at det regnede - og nå ja - der kom et enkelt tordenskrald med lyn.

Billede af min vejrstations data

Jeg regner med min dag, indtil Lone kommer hjem, går med diverse små hjemlige gøremål - indendøre. Alt er vådt udenfor, så haven må vente.

Apropos vand, I kan bare bestille regnvejr hos mig, der er regngaranti! Jo ser du, hver gang jeg enten vasker bil eller vander vores blomsterkummer, så regner det indenfor 1 time senere - hver eneste gang.


Hvis nogle skulle være i tvivl, så lad mig fastslå, at jeg elsker min kone mere end jeg har elsket noget andet menneske på denne jord.


Jeg elsker dig Lone




torsdag den 10. maj 2012

Det blev ikke......

Det blev ikke den computer Jennifer køber, som jeg som jeg skrev om i går. Ved nærmere undersøgelser og spørgsmål til de rette eksperter, fandt jeg ud af, at den ikke er god nok til hendes brug.

I stedet fandt vi frem til denne

Og den bliver bestilt om lidt. Med denne får hun en rigtig godt computer med 17" skærm, et rigtig godt grafikkort, stor harddisk og alt det hun har brug for - og lidt til. Tålmodighed er en dyd!

Og forresten er den 300 kr billigere end den anden - en ikke uvæsentlig detalje når konfirmationspengene skal række langt :-)

onsdag den 9. maj 2012

Halvvejs igen...

Så er det halve af denne uge også snart gået! Og hvor blev den så af?

Tja, mandag var Lone på arbejde og Jennifer holdt Blå Mandag sammen med klassen. De var først i byen for at brænde lidt penge af - når jeg siger lidt - så var det meget lidt Jennifer brugte. Hun har et par store indkøb i tankerne og her skal konfirmationspengene nok få ben at gå på.

Ellers tog jeg den lidt med ro oven på flere dages hektisk aktiviteter. Om aftenen hentede vi Jennifer på Balka hvor klassen festede.

Feststemte unge mennesker på Balka

Tirsdag havde Lone fri så hun besøgte Jill Kastbjerg. De "legede" med heste og havde en dejlig formiddag. Da Jennifer kom fra skole var vi ude og se på sovesofa, da hun havde besluttet sig for at købe sådan en. Jeg tror nok vi fandt den rigtige.

På trods af Jennifers modvilje var vi også i Lobbæk :-)

I dag skal vi så have bestilt en ny bærbar computer til hende. Det er svært kan jeg godt fortælle jer. Den skal bruges til spil - og her står pengerne af - ok så må vi se på den næstbedste og jeg tror vi har fundet den rigtige og til en fornuftig pris også.

Det bliver sikkert denne

Toshiba Satellite PRO C660

God dag til jer alle - og pas godt på hinanden.





søndag den 6. maj 2012

Kat på varm Camplet

Vi har nu megen fornøjelse af genboens kat Pyt.

I fredags midt under festen kom han og ville være med, han nød virkelig de mange kæl. I dag opdagede jeg, at han lå på vores Camplet og tog sig en morfar.

Herlig kat.



Så blev det hverdag igen - næsten

I torsdags havde vi travlt med de sidste forberelser til konfirmationen. Lone og jeg kørte til Aakirkebyhallerne for at hente de lejede borde og stole. Vi havde lånt Pastorens (Flemmings) trailer til at køre det hele på. Lone kørte og hun bakkede med trailer ned til porten, 45 graders venstresving og ned ad en stejl rampe - uden at måtte korrigere kørslen. Det er så sejt gjort af hende. Dersærre fik jeg ikke video optaget det - pokkers også.

Vi fik hentet al porcelæn og bestik også.
Hjemme igen gik vi i gang med at sætte borde og stole op. Leo og Bjørn kom og hjalp til med borddækningen.

Sidst på eftermiddagen kom Simon, Anne Cathrine og Jesper med Leonora Christina, og så var der fællesspisning og hygge.

Fredag morgen kl. 6.45 kom Jennifer ind i vores soveværelse - lysvågen og meget spændt.

Så gik vi ellers i gang med lidt morgenmad og omklædningen. Præcis 9.30 afleverede vi Jennifer ved kirken og vi gik ind og satte os.

Selve konfirmationen var en rigtig dejlig oplevelse for os alle.

Konfirmationen.
Foto: Flemming Mortensen

Hjemme ventede Simone og Karoline på os, klar til at sørge mad m.v. og snart kom gæsterne til.

Vi fik en rigtig god dag, med dejlig mad og dejlige sange og ikke mindst hyggeligt samvær med vores gæster.

Jennifer fik en rigtig dejlig dag og en masse dejlige gaver som hun glædede sig meget over. Hvilket hun også udtrykte i en ret flot tale hun holdt. Godt gået min skat.

 
Dagen i går, lørdag, stod i oprydningens tegn. Vi fik hjælp af Leo og Merete, godt det samme, for jeg have lige et guidning på Hammershus midt på eftermiddagen jeg skulle have klaret. 60 norske seniordansere fik en dejlig tur i de skønne omgivelser og det bedst tænkelige vejr.

Hjemme igen fladede vi bare ud resten af dagen, vi var temmelige trætte alle sammen.

I dag skal vi om ikke så lang tid til konfirmations kaffe hos Zean i Knudsker, hvilket vi glæder os meget til.

God søndag til jer alle.