søndag den 9. september 2012

Computerdag m.v.

I dag har vi begge gang i vores computer. Lone er ikke helt på toppen endnu, så det enden nok med vi ikke kommer på camping i denne omgang. Men vi har nydt at lave Safiren klar og vi er da heller ikke helt færdige. Vi har talt om, at sætte forteltet på den i eftermiddag. Vi har nemlig plads hvor den holder til det - lidt spændende at se....

Ellers er Lone i gang med at(forsøger) lave mapper I Galleriet på hendes telefon, så de over 900 billeder kan blive sorteret.

Jeg er ved at oprette en hjemmeside for Camplet Safir brugere. Jeg er faktisk nået ret langt, men siden er ikke på nettet endnu. Domæne navnet skal først lige registreres, det tager formentlig en 5-6 dage. Men så skulle jeg også være færdig med hjemmesiden. Den ser indtil nu således ud.



Der bliver også tilknyttet et Forum, så brugerne kan skrive til hinanden. Det ser således ud lige nu.



Her til morgen fik Scor klippet negle, desværre blev den ene klippet lidt for tæt, så den begyndte at bløde. Det var svært at stoppe, så jeg ringede til dyrlægen. Han ville da gerne brænde det, men foreslog at vi gav ham en lidt stram forbinden på foden i en 3-4 timer, så ville det stoppe. Så det gjorde vi. Han syntes ikke selv han ser smart ud, så han gemmer sig under en stol.


Fortsat god søndag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar