mandag den 21. maj 2012

Det var de første 6 måneder

I går den 20 maj var det nøjagtig 6 måneder siden vi blev gift på Hammershus, så det måtte vi fejre på Hammerhus. Vi lavede en madkurv og kørte derop og vi fik en god frokost i det dejligste vejr, sol og masser af varme. Herhjemme nåede termometeret op på 27,7 grader kl. 15.27.

Senere en tur til Værfeldtsgård hvor jeg havde set en rigtig flot broche-lignende ting til Lone. En slags stor sikkerhedsnål hvormed hun kan holde en trøje sammen med. Hun er netop i gang med at strikke en, hvor hun kan bruge den.



Den er lavet på Vikingecentret Værfeldtsgård og er utrolig smuk.

Derefter kørte vi en tur til "Dueslaget" Lone og Jennifer "måtte" lige kigge på tøj og kits - og så fik vi naturligvis lige en is også.

Hjemme igen blev grillen tændt, vi var som sådan ikke rigtig sultne, men lidt skulle vi spise, så for første gang i år var der grillpølser på grillen - ganske hyggeligt.


Og sådan gik den offentlige del af vores ½ års bryllupsdag :-))

I dag mandag har Lone(og jeg som opbakning) været på Centralalboratoriet og fået taget blodprøver. I som kender Lone, ved hvor svært hun har det med nåle. Jeg kan med glæde fortælle jer - hun overlevede også denne gang :-))

Nu sidder vi bare med en kop kaffe og nyder sommervejret og varmen, lige nu kl. 10.20 har vi ikke mindre end 27,5 grader, og det er i skyggen. Så det bliver en meget varm dag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar