mandag den 24. september 2012

Jubii vi fandt slåen

Jeg skulle have været på tur søndag, men på grund af blæsten sejlede skibet videre til Kalundborg. Det kunne ikke gå ind i Rønne Havn. Hvis du vil se lidt om skibstrafikken kan du se mere her Skibstrafik 

Så vi kom da tidligt nok op :-(

Vi fik slået Safiren sammen og stillet den ind ved siden af Paradisoen. Nu skal jeg bare have lavet et "skur" til dem, af pressening så de kan står der vinteren over.

 


Lone ville også fotografere "vinterhiet", men når hun er en lille l***, så må hun op på en skammel for at nå! ;-)


Vi kørte en tur til Letten i Allinge, Lone skulle låne nogle farveprøver. Vi havde naturligvis Scor med, fordi vi ville gå en tur med ham på vejen hjem. Det blev omkring Rubinsøen, vi gik en dejlig tur. Den blev ikke så lang, for vi skulle hjem og hente Jennifer fra Færgen.

Ellers stod den bare på hygge.

I dag kørte vi en tur til Almindingen, fordi vi havde fået et tip om hvor vi kunne plukke slåen. Tippet var korrekt - der var masser af store dejlige slåen, så på ca. ½ time fik vil plukket 2,5 kg. Så kom regnen....

Scor kigger på
Når man er en lille l*** må man stadigvæk stå på noget for at nå...


Så meget fylder 2,5 kg slåen


På vej hjem handlede vi lige lidt ind i Nexø. Godt nok er det blevet efterår og lidt koldere, men man behøver da ikke give køerne ørevarmere på!

Se de flotte ørervarmere koen har på!
Nu er der fyret op i brændeovnen, aftensmaden sunket, Lone strikker og om lidt vil jeg nusse hendes tær, så kan det være det mildner den lille l*** lidt - håber jeg. Hvis der ikke kommer mere på bloggen det næste stykke tid, så ved I det ikke var nok ;-)

Rigtig god aften til jer alle.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar