tirsdag den 21. februar 2012

"Dagens fisk"

Mandag stod i fiskens tegn.



Retten bestod af

500 gr. torskefilet (eller anden hvid fisk)
400 gr. champignon
2 ds. hakkede tomater
½ fennikel
1 lille løg
salt
peber

Skær fennikel i tynde skiver og læg dem i bunden af et ildfast fad.
Læg torskefileterne ovenpå, kryder med salt og peber.
Læg de rensede og halverede champignon jævnt fordelt på fisken.
Drys det fint hakkede løg over.
Hæld de to dåser hakkede tomater over det hele.

Sæt faddet i en forvarmet ovn 180 gr. (160 varmluft) og lad den stege i ca. 35 min. Mærk med en gaffel om fisken er færdigt.

Kan serveres med ris eller som jeg gjorde, kartofler og rosenkål (Vi fik jo ris i går!)

Velbekomme

P.S. Meget fedtfattig ret :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar